Fal vakolás Székesfehérváron a te elképzeléseid szerint!

Kőművest könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb kőműveseket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 44 kőműves közül, 2100-3900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a fal vakolás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 kőműves most online

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fal vakolás Székesfehérváron?

2100 - 3900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesk Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Balázs T.
Balázs T. 8019 Székesfehérvár Online

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Ajánlat 24 órán belül. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Amiket vállalok: Vályogfal vakolás; Dekor glettelés, Garantáltan Repedésmentes Fal, szobafestő mester

 • Fal vakolás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz kommunikáció. Ajánlatkérésemre még aznap este kijött felmérni a munkát. Rögtön meg is egyeztünk. Másnap a megbeszélt időben érkezett, szakszerűen, jó áron elvégezte az aljzatkiegyenlítést.

Ferenc J.
Ferenc J. 8000 Székesfehérvár Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Magyar festők hálózata. Friss, profi megközelítés. Azonnali... Főbb szolgáltatásaink: Tisztasági festés, Festés 50% engedmennyel, Kerítés festés, ház festés, lépcső

 • Fal vakolás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontos precíz munkavégzés. Tisztaságot hagy maga után. Emberséges udvarias viselkedés. Mindenkinek tudom ajánlani

Ernő B.
Ernő B. 8019 Székesfehérvár Online

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Ajánlat 24 órán belül. Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Dekor glettelés, Korrekt árak, házfelújítás

 • Fal vakolás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden jó volt

Felújítási és átalakítási munkák Bp-en és Pest Megyében 2021-ben kedvezményes árakon. Hőszigetelés, szárazépítés, festés-mázolás, elektromos és gépészeti szerelés. Amiket vállalok: Tetőfestés, Festés professzionálisan, Csempe festés, beton festés, vízóra akna építés

 • Fal vakolás

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Megbeszélt időpontban nem jelent meg. Nem értem egyesek miért gondolják azt, hogy ez belefér, hogy mások idejével és bizalmával jatszanak. Kiveszett már a becsület az emberekből.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Meszelés, Kérjen ingyenes árajánlatot, Csövek festés, szobafestő mester, lépcső betonozás

 • Fal vakolás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Bejárati műanyag ajtó csere lett volna. A felmérés ára a beépítésnél nála levonásra kerül. A felmérés meg is volt, fizettem is becsülettel. A beépítés időpontját letisztáztuk hetekkel a beépítés előtt. Aznap telefonál, hogy nem tud jönni, mert szélvédősnél van, de javasolt egy másik időpontot, amire nem jött el.

Imre Tar
2 éve

Kedves Leendő Megrendelőm! Izsák Csaba vagyok, szobafestéssel és tapétázással kapcsolatos munkák révén várom megtisztelő megkeresését. Kérdés esetén bátran hívjon az oldalon látható számot és melléket hívva! Feladatok amiket vállalok: Ereszdeszka festés, Tisztasági Falfestés, Falfestés szivaccsal, szobafestő mester, gipszkarton álmennyezet építése

 • Fal vakolás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gipszkarton szerelést végzett nálam Barta István Úr. Gyorsan és hatékonyan dolgozott, a végeredménnyel meg vagyok elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kőműves szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kőműves fal vakolás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fal vakolás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a fal vakolás átlagos díja 3400 - 6500 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Székesfehérváron?

Jelenleg 31 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FAL VAKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kőműves?

Egy kőműves a következő munkával bízható meg bátran: fal vakolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

Egy jó kőműves pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas