Falba építhető wc tartály javítása Székesfehérváron gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető wc tartály javítása? Válaszd a Qjob-ot és spórolj időt és pénzt! Választhatsz 51 vízvezeték szerelő közül, akik korrekt áron, 6700-12600 Ft/db árakon javítják meg wc tartályodat. Értékeljük az összes szakembert Székesfehérváron, hogy megtaláld a legjobbat! Nem tudod, hogyan válassz szakembert? Ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Az árak a javítás típusától függnek, de biztos lehetsz benne, hogy a Qjob mindig korrekt áron kínálja szolgáltatásait. És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és hagyd, hogy mi megoldjuk a wc tartályod javítását!

8 wc tartály javítója most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Székesfehérváron?

7500 - 14100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály javítók Székesfehérváron!

István B.
István B. 8019 Székesfehérvár Online

Szerezzen Termosztátos Zuhanycsaptelep. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel Termosztátos Zuhanycsaptelep. Eredmények több forrásból.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Hozzáértő, gyors, pontos, precíz kiszolgálás.

Jakab
2 éve
Máté D.
Máté D. 8019 Székesfehérvár Online

Extra minőséget extra garanciával! Kádprofesszor - vele biztosra mehet

  • Falba építhető wc tartály javítása

    6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom

Alajos
2 éve
József G.
József G. 8019 Székesfehérvár Online

Víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Gyors és pontos munkavégzés, kedvező árak. Gyors ajánlatkérés, szakértő csapat. Tervezés, kivitelezés. Profi kivitelezés. Gyors ajánlatkérés. Több éves tapasztalat.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szívesen ajánlanám az üzletet, de a vásárlók kiszolgálása kritikán aluli.

Márton
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javító szolgáltatást és találd meg az ideális, ellenőrzött szakembert percek alatt! Az árajánlatok pedig INGYENESEK és kötelezettségmentesek. Ne kérdés, rendelj most!

Egy wc tartály javítója, falba építhető wc tartály javítása közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik wc tartályt ajánlják a legtöbb szakember?

A legtöbb szakember a Geberit Sigma UP320 wc tartályt ajánlja, mivel ez a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb termék a piacon. Ára általában 30 000-40 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik wc tartály alkatrész cseréjét érdemes először megpróbálni?

Az első lépés a wc tartály alkatrészének cseréjében a tömítőgyűrű ellenőrzése és cseréje. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor javasolt az úszószelep vagy a leeresztő gomb cseréje. A tömítőgyűrű ára általában 500-1000 forint, míg az úszószelep és a leeresztő gomb ára általában 2000-5000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a szivárgó wc tartályt azonnal javítani?

A szivárgó WC tartály azonnali javítása fontos, mivel akár napi 700 liter vizet is pazarolhatunk el, ami jelentős költséget jelenthet a vízszámlánkban. Ezenkívül a szivárgás okozta nedvesség és penész káros hatással lehet az épület szerkezetére és az egészségünkre is. Javaslom azonnali intézkedést és a tartály cseréjét, ha szükséges. Általában egy új WC tartály ára 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor szükséges azonnal javítani a wc tartály csepegését?

Amennyiben a wc tartály csepegése folyamatos, illetve nagy mennyiségű víz szivárog ki, javasolt az azonnali javítás. A csepegtető szelep cseréje általában megoldást jelent, és általában 5000-10000 forintba kerül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a hosszabb ideig tartó csepegés súlyosabb problémákat okozhat, és jelentősen megnövelheti a vízszámlát. Ezért javasolt minél hamarabb intézkedni a javításról.

Olvas