Kerítés lábazat burkolás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Burkolót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 31 burkoló közül! Korrekt kerítés lábazat burkolás árak — 2200-4200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 burkoló most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Karoly

Karoly

Ingyenes kiszállás.

Mihaly

Mihaly

Érdekel.

Mennyibe kerül a kerítés lábazat burkolás Székesfehérváron?

2200 - 4200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. január 03-tól

A legjobb burkolók Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Viktor M.
Viktor M. 8000 Székesfehérvár Online

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Kerítés lábazat burkolás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A munkafelmétrésre megbeszélt időpont 2x módosítása után sem jött el, előtte nem jelzett, telefont nem veszi fel, sms re nem reagál. 4 órát vett el az időmből. Az idő pedig az élet. Ugyanilyen hozzáállású ügyfeleket kívánok neki. Sokat!

Kft Oxalis-IV
10 hónapja
Ferenc T.
Ferenc T. 8000 Székesfehérvár Online

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívül profi kiszolgálás,ami sajnos egyre ritkább,de itt adott!

József S.
József S. 8019 Székesfehérvár Online

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Kerítés lábazat burkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legnagyobb szakmai szeretettel, alázattal már 40 éve a szakmában.

Ákos L.
Ákos L. 8000 Székesfehérvár Online

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Kerítés lábazat burkolás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A Térkőgyár csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a kertjét, az otthonát szebbé szeretné varázsolni. Már a kezdeti kapcsolatfelvétel alkalmával jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a felmérés szakszerűen és gyorsan történt, majd nem kellett heteket várnunk az ajánlatra sem. Maga az árajánlat könnyen áttekinthető volt és a munka során tartották magukat a szakemberek az eredeti ajánlathoz, amely úgy gondolom manapság ritka. A csapat rendkívül összeszokottan és gyorsan haladt a munkálatokkal, nem volt nyoma az építőiparban oly jellmező nézelődésnek" és tétlenkedésnek. A munkát mindig a megbeszéltek szerint, pontosan kezdték meg és a végleges átadás is a tervek szerint történt. Az összeszokott munkavégzés mellett további pozitívumként kiemelném, hogy a fiúk mind kommunikatívak, precízek voltak, akik mindvégig figyelembe vették a kéréseinket, a döntéseink meghozatalában pedig tanácsokkal láttak el bennünket.

János J.
János J. 8000 Székesfehérvár Online

Azonnali Minőségi Eredmények Most! Fedezze Fel A Searchley-N, És Találja Meg A Válaszokat. Budapest – Több Forrásból Szerezhet Információt – Searchley.

 • Kerítés lábazat burkolás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Röviden és tömören: Ügyes, gyors kezek ☺️, rendes emberek, kellemes megjelenés, rendes" szerszámok (!), pontos határidők, szép végeredmény ❤️

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés lábazat burkolás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok