Konyhaszekrény felújítás Székesfehérváron tapasztalt szakemberekkel!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaszekrényfelújító szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob weboldalon találod! Oszd meg velünk, hogy milyen feladatot kell megoldanod, és válogass a Székesfehérvár környékén elérhető ingyenes ajánlatokból! A legjobb konyhaszekrény felújítók állnak rendelkezésedre, hogy megtervezzék és megvalósítsák álmaid konyháját. Válassz az 43 szakemberünk közül! Mielőtt bármilyen döntést hoznál, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Válaszd a legjobbat a Qjob-ról!

7 konyhaszekrényfelújító most online

György

György

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

A környéken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Székesfehérváron?

26300 - 49400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaszekrényfelújítók Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaszekrényfelújítót!

János C.
János C. 8019 Székesfehérvár Online

Tolóajtók, Beépített szekrények, Gardróbok készítése, helyszíni felméréssel.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom. Rendes Srác, jól dolgozik.

István O.
István O. 8019 Székesfehérvár Online

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi...

 • Konyhaszekrény felújítás

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

több óra késéssel, mély karcolásokkal érkezett meg a bútorom. senkinek nem ajánlom a szolgáltatást.

Zoltán B.
Zoltán B. 8019 Székesfehérvár Online

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Konyhaszekrény felújítás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Üdvözlet! Ismerem a csapatot és csak jókat tudok mondani. Éppen befejeztem a reggelit mert fél órával előbb jöttek, de ez még eltekinthető volt. Nálam is voltak és szakszerű munkát végeztek. Kértem hogy vigyázzanak a bútoraimra és becsomagolták fóliával. Még a korlátra is tettek pokrócot , hogy ha esetleg hozzáérne. A legidősebb a sofőr aki a platón kikötözte a bútorokat, hogy ne dőljenek el. Egyik rakodó fiatal, vicces míg másik komor de nagyon dolgosak voltak. Ajánlani tudom .....

Ferenc R.
Ferenc R. 8000 Székesfehérvár Online

Gyors és pontos munkát végzünk. A garancia és felelősségbiztosítás nálunk alap. Minden fogyasztót szakszerűen bekötünk. Ikea bútor összeszerelés.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló, gyors és precíz munka volt. Jól lehet vele kommunikálni és megérti a megrendelői igényeket. Igazán egyedi dolgot kértünk, amit tökéletesen meg tudott valósítani.

Zsolt T.
Zsolt T. 8019 Székesfehérvár Online

Tervezéstől a beépítésig. Gyors felmérés, egyedi gyártás, saját műhely Kérje ajánlatunkat! Komplex asztalos szolgáltatás a tervezéstől a gyártáson át a beépítésig. Kérjen ajánlatot. Méretre készített bútorok. Bútorgyártás. Konyhabútor tervezés. Egyedi bútorkészítés.

 • Konyhaszekrény felújítás

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaszekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a konyhaszekrény felújítás átlagos ára 19500 - 36600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a konyhaszekrény felújítás szolgáltatáshoz már 46 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorrestaurátort Székesfehérváron?

Jelenleg 35 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorrestaurátort megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: konyhaszekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorrestaurátor segítségét?

Egy jó bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bútorrestaurátor?

Ha a legjobb bútorrestaurátor segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A konyhaszekrény felújítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas