Minőségi korcolt fém tető javítás Székesfehérváron. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 tetőfedő közül! Korrekt korcolt fém tető javítás árak — 2600-5000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 tetőfedő most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a korcolt fém tető javítás Székesfehérváron?

2600 - 5000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Sándor R.
Sándor R. 8019 Székesfehérvár Online

Télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen védenek a Festékes.hu XPS szigetelő lapjai. Falszigetelés költséghatékonyan, házilag felrakható XPS lapokkal. Nagy raktárkészlet.

 • Korcolt fém tető javítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó kiszolgálás

Zoltán P.
Zoltán P. 8019 Székesfehérvár Online

Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Gyors és Díjmentes ajánlatkérés, nincs rejtett költség! Hívj minket Most, Hétvégén is. Kedvezményes Árak. Ingyenes Kiszállás. Korrekt Árak.

 • Korcolt fém tető javítás

  9000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nette, kompetente, hilfsbereite Leute

Tamás M.
Tamás M. 8019 Székesfehérvár Online

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Lakástakarék használható. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok.

 • Korcolt fém tető javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt vevő barát ki szolgalas és csapat

Ferenc B.
Ferenc B. 8019 Székesfehérvár Online

Szeglemezes tetőszerkezet választása esetén, akár három nap alatt lecseréljük. Precíz, pontos és gyors munkavégzés. Rendelje meg tetőjét még ma! Kivitelezés. Tervezés. Felújítás. Gyártás.

 • Korcolt fém tető javítás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megkaptam amit rendeltem. Kedves kiszolgálás.

Jenő Á.
Jenő Á. 8000 Székesfehérvár Online

Nincs szükség páraszellőzőre. A gumilemezt egyrétegben kell a tető felületére ragasztani. Az EPDM gumilemezt ragaszthatja: fa-bitumen-beton-falazat-alumínium-cink-ólom felületre. Kivitelezőknek képzés. Több mint 50 évig tart. Országos kiszállítás. Páraáteresztő.

 • Korcolt fém tető javítás

  8700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Tetőlemezt szetettünk volna venni. 2 eladóból az egyik aki ezzel foglalkozik az targoncázott. Úgy hogy még 2 munkatársuk volt az udvaron akik nézték. Ezek szerint csak 1 ember tud a cégnél targoncázni??? 4 vevő várta ezt a műveletet a szakadó esőben. Majd megkérdeztük 20 perc után mikor lesz valaki aki foglalkozik velünk? Azt mondták hétfőn. Csütörtök volt.... Illetve ha nem rendeli meg a vevő a minimum négyzetmétert felárat kell fizetni. Korrekt. Átmentünk a tetőcentrumhoz még aznap lett tetőnk!!!!! Köszönjük betolemez soha többet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő korcolt fém tető javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt fém tető javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a korcolt fém tető javítás átlagára 2100 - 3900 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Székesfehérváron a korcolt fém tető javítás szolgáltatáshoz már 44 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Székesfehérváron?

Jelenleg 34 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT FÉM TETŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: korcolt fém tető javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a korcolt fém tető javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas