Raktér burkolás Székesfehérváron tapasztalt szakemberekkel!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Raktér burkolás Székesfehérváron - több mint 44 szakember áll rendelkezésre, hogy az otthonod vagy irodád igényeinek megfelelően kialakítsa a raktáridőt. Kérj ingyenes árajánlatot! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 raktér burkoló most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Székesfehérváron?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Attila F.
Attila F. 8019 Székesfehérvár Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Raktér burkolás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Öreg ház lábazatát hozta rendbe a talajvíz elvezetését végezte csapatával nálunk PROFI módon. Időben érkezett, a megbeszeltek szerint haladtak Kedves, szimpatikus szakember, aki érti is mit miért csinál. Elbűvölt, mert ritkán találni ilyen remek szakembert Ajánlom megelégedettséggel. Köszönöm a profi munkát.

András L.
András L. 8000 Székesfehérvár Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Raktér burkolás

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék, segítőkész alkalmazottak.

Mihály N.
Mihály N. 8019 Székesfehérvár Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Piaci egység. Szolgáltatás. Építési kémia.

 • Raktér burkolás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt csapat, mindenkinek ajánlani tudom.

Csaba V.
Csaba V. 8000 Székesfehérvár Online

Segítünk a páratlan, személyre szabott, különleges hangulatú otthonok megteremtésében. Te megtervezed, mi elkészítjük. A részletekkel kapcsolatban kérd munkatársaink segítségét!

 • Raktér burkolás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Igényes és precíz! Csak ajánlani tudom

József N.
József N. 8019 Székesfehérvár Online

Burkolat Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Kedvezmények.

 • Raktér burkolás

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Falazásra és szobafestésre volt szükségünk, a személyes találkozó alkalmával kaptunk egy korrekt tanácsadást. A falat téglától újra húzták a 3 szintes glettelést még nem is láttam eddig senkitől, a végeredmény pazar lett és a megbeszélt időn belül! Csak ajánlani tudom Profi szakemberek köszönöm még egyszer :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a raktér burkolás átlagára 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Székesfehérváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Székesfehérváron?

Jelenleg 36 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned amennyiben erre van szükséged: raktér burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a raktér burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas