Szekrény készítés Székesfehérvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szekrénykészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legkeresettebb szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes ajánlatokból! Székesfehérváron szekrényeket tervezünk és készítünk. Tapasztalt csapatunk minőségi munkát végez. 47 szakember áll rendelkezésre. Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan csináld, ne aggódj! Mondd el nekünk a problémádat, és az elérhető szakemberek azonnal megkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb elvégezzék a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a véleményeket és további információkat kérhetsz! Minden INGYENESEN! Hívj most, és találd meg a legjobb szakembert a Qjob-on!

6 szekrénykészítő most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Ernő

Ernő

Érdekel.

Mennyibe kerül a szekrény készítés Székesfehérváron?

72300 - 135600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szekrénykészítők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szekrénykészítőt!

Árpád L.
Árpád L. 8000 Székesfehérvár Online

Bútor kárpitozás, bútor restaurálás ingyenes helyszíni felméréssel. Hívjon, írjon még ma! 50 éves tapasztalat. Antik és modern bútorok restaurálása. Hagyományos anyagok és eljárás.

 • Szekrény készítés

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Engem 6 év alatti háromszor költöztettek. Megvoltam elégedve az elvégzett munkájukkal.

György P.
György P. 8019 Székesfehérvár Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Szekrény készítés

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A tulaj igazi lehúzós fajta pénzéhes, beképzelt, nagyképű stílus. Vettem egy lakást amiben az általa pár hónapja készített konyhabútor van, és adott egy konkrét ajánlatot komplett előszobabútorra is. Felhívtam, hogy nálam az ajánlat és érdekelne a tartalma, erre közölte, hogy nem nekem adta az ajánlatot: nekem mindjárt 40.000,- Ft- al drágább... Na ezt a nyerészkedő, tenyérbemászó hiéna / keselyű stílust érdemes messziről elkerülni! Az általa élettartam garanciás" -nak magasztalt konyhabútor se egy első osztályú minőség: az illesztési hézagok, amik a névjegyei talán egy 50 éve gyártott Dacia-n "elfogadhatóak"... de egy közel fél milliós bútorzaton kifejezetten zavaróak. Ennyit a szakmai teljesítményükről... Van a közelben korrekt bútorasztalos, de ezekkel vigyázni!"

István S.
István S. 8000 Székesfehérvár Online

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Szekrény készítés

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

István T.
István T. 8019 Székesfehérvár Online

Bútoráruházak lapraszerelt bútorait kompletten összeszereljük, szerelvényezzük. Nincs kiszállási díj. Rugalmasság. Hullladék elszállítás. Tisztán dolgozunk.

 • Szekrény készítés

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kicsit lassan dolgoznak, gondolom sok a munkájuk, de minden más rendben volt.

Tibor S.
Tibor S. 8019 Székesfehérvár Online

beépített szekrény, konyhabútor készítés és modern konyhabútor és egyéb bútorok gyártását. Bútorasztalos Székesfehérvár vállal:

 • Szekrény készítés

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Sérülésmentesen hozták meg a bútort. Korrekt áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szekrénykészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szekrény készítés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a szekrény készítés átlagára 45400 - 85200 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Székesfehérváron?

Most 32 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: szekrény készítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a szekrény készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: szekrény készítés?

A szekrény készítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy asztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas