Felkapott értékbecslő állás, feladat

Megfigyeles

Olyan embert keresek, aki kelloen intelligens es ovatos adott problemahoz. A baratom megcsalt, szeretnem tudni, hogy talalkozgat-e meg azzal a novel, vagy barki massal.

Egyszerűsített végelszámolás elkészítése

Tisztelt Szakember! Bt-m egyszerűsített végelszámolására keresek hozzáértő személyt. Kommunikálni telefonon és e-mailben tudok.

Ingatlan ügyintézés

Kincsesbánya, 8044 Magyarország

Épitési Telek, külterület. 3500 négyzetméter szép kilátás nyugodt környezet

Jogi tanácsadás

Székesfehérvár, 8000 Magyarország

Munkáltató által kiadott Munkarend szabályzat értelmezése és kiértékelése 50%-os vasárnapi bérpótlék ügyében általános munkarendben dolgozók, de külfödlre szolgáltatók részére, kizárólag olyan vasárnapi napokon amelyek nem munkaszüneti napnak minősülnek és rendkívűli munkaidőben kellene munkát végezni. Az észrevételekről pedig egy írásos szakvéleményre lenne szükség.

Jogi tanácsadás

Seregélyes, 8111 Magyarország

Szakács

Adóbevallás 2 fo ügyfélkapu

Adó bevallás 2 fő ügyfélkapu

Párkapcsolati magánnyomozó

Hűtlenség bízonyítása.

Poligráfos vizsgálat

Szeretnék poligráfos vizsgálatot kérni saját magamra hogy a férjemnek be bizonyítsam nem csaltam meg

Grafológust keresek

Magán jellegű levél 1 oldal mi volt a célja a névtelen levélirónak a levél tartalmával?

Adóbevallás készítés

Jó napot kívánok érdeklődni szeretnék tudna e 2 főre elkészíteni adóbevallást köszönöm válaszát

Adóbevallás készítés

Adó bevallás készítése 2 főre Ügyfélkapu van mind kettőnknek

Együttműködési megállapodás

Kedves Könyvelők! Ez egy fordított hirdetés, mivel Nektek szeretnék felajánlani egy együttműködési lehetőséget, a "káposzta" elv alapján: Mi grafikai tervezéssel, weboldal készítéssel foglalkozunk, és induló vállalkozásoknak az alap design és marketing kialakításával. Ez utóbbi amerre mostanában a sors terelt minket, és szeretnénk ezt a vonalat erősíteni, mivel egy szebb jövő remény képét látjuk az induló vállalkozások segítésében. Az ajánlatunk lényege, hogy minden, a közreműködésetek által kapott megbízásunk teljes díjának egy előre megbeszélt százalékát adnánk az ajánlásaitokért cserébe. Szeretettel várjuk olyanok jelentkezését akik szívesen vesznek részt egy ilyen közreműködésben.

Könyvelőt keresek

Üdvözlöm, szeretnék ajánlatot kérni egy kft -re. 12 fős a cég velem együtt. Németországban dolgozunk kiküldetésben. Ki és bejelentések a lényegesek, A1-es igénylés minden emberre, valamint. Magyarországon nagyon kevés számla van éves szinten tehát ez 40 számlán alul van. Az árajánlatot szeretném fejenként is tudni, nem csak egybenézve a céget. Az éves zárást össze kell fésülni a kinti céggel. A kinti cég, mint leányvállalat működik külön adószámmal, és ezt minden évbe egybe hozzák nekem. Üdv Lévai Ferenc

Munkajogi tanácsadás

Munkajogi kérdéseben keresek gyakorló ügyvédet. A főnököm szóban azt jelezte egy szerinte elmaradt értesítés miatt, hogy teljesen megingott a bizalma és keressek másik munkahelyet magamnak. A munkáltató részéről eddig nem történt kapcsolatfelvétel ez ügyben,. viszont szeretnék felkészülni egy várható beszélgetésre.

Családfa kutatás

Szeretnem felkutatni a családfámat,mert dédszüleimig tudom biztosra, de annyit szeretnek tudni amennyit lehet.

Idegenvezetőt keresek

Székesfehérvár, 8000 Magyarország

Jó estét kívánok, Csíkszentdomokosról keresem, Erdélyből. Május 25-én dél körül indulunk Székesfehérvárra Bécsből. A Szárcsa hotelben leszünk elszállásolva, de előtte, érkezésük után szeretnénk megnézni Fehérvár központját és látnivalóit. Egy 2 órás, nyugdíjasoknak való útvonal nagyon megfelelne. 40-en leszünk összesen. Tudna nekünk ebben segíteni? Köszönöm válaszát.

Több megbízás álláskeresőknek Székesfehérváron

PR-sajtó média

Sajtókapcsolatok kiépítése cikkek bejuttatása

Nagytestű kutya szállítása

Éreklődnék, Szolnokon ha hétvégén valami gond lenne a kutyával,pl.műtenikellene...mennyibekerülne a szállítás? Szeretném felhívnia zokat akik Szolnokonk utyát szállítanak pl.állatkórházba...nem találomalistát...nincs kocsim...oda-vissza kellene a szállítás...nagytestű kutyáimvannak...

Szakmai portfolió keszitese szerkesztese már kész anyagból.

Már kész cnc esztergályos szakmi portfoliot kellene szerkeszteni nyomtathatóvátenni mivel a képek telefonnal keszültek így nyomtataskór homályosak és nem beadhatók az oldalak 30 A 4-es egyoldali lapokbol áll laponkent kb 500ft-ra gondoltam az elkészitéséért. Képeket a szerkesztőnek készitőnek áttküldöm imeilben.

Családfa kutatás

Szegeden született a nagyapám, az ő elődeit szeretném kideriteni hogy honnan származunk.

Alapítványunk kuratóriumi tagot keresek

Közhasznú Alapítványunk egy új kuratóriumi tagot keres. Szervezetünk a válás utáni gyermekelhelyezés témakörben dolgozik. Büntetlen elöélet, rendezett anyagiak, megbízhatóság elöfeltétel. Alkalmi munkáról lenne szó évi 2-3 alakalommal kell aktivnak lenni.

Román nyelvterületen lenne szükség google-zésre

van egy 20 kérdés kb., ezekre Román weblapokon lesz a válasz - amolyan piackutatás jelleggel ezért tökéletesen beszélő/ értő személyre lenne szükségem aki 12.18. 24:00-ig le tudja adni a válaszokat (kb. 3-4 a4 oldalra kell összesen)

Lakás felújítás

Belőröl lakhatóvá szeretném csináltatni a lakást.

Mérőóra leolvasót keres Társasház

A Társasház (1118 Bp XI ker Sasad környéke) keres a mérőóra leolvasót (bejelentett) alkalmi munkavégzés foglalkoztatási formában. A munka leírása, körülmények: A mérőórákat minden hónapban a hónap utolsó napján kell leolvasni Az első leolvasás napja: ****.**.**. szerda A mérőórák száma: 89 db hidegvíz óra 89 db melegvíz óra 89 db fűtési hámennyiség mérő óra 89 db fűtési hámennyiség mérő óra 14 db egyéb óra (fő villany; gáz; vízóra) Összesen: 370 db mérőóra állást kell rögzíteni A mérőórák a folyosókon elhelyezett mérőóra szekrényekben; vagy külön helyiségben; vagy a vízóra aknában (1db) vannak elhelyezve. A Munka leírása: Vállalkozó kap egy előre nyomtatott nyilvántartást- ami tartalmazza a mérőórák megnevezését és az előző mérőóraállás leolvasásokat. A Vállakozó kap kulcsokat, hogy a mérőóra szekrényekben, helyiségekben elhelyezett mérőórákhoz hozzáférjen. Az órákat le kell olvasni és az óraállást a nyilvántartásba fel kell jegyezni, majd a helyiségek ajtajait vissza kell zárni. A munka két főnek praktikus, amikor az egyik személy olvassa le az órákat, a másik személy pedig rögzíti a leolvasott adatokat a nyilvántartásba. A munka 2 személy esetén kb ~3 órát, összesen ~6 órát vesz igénybe, de egy személy is el tudja végezni a feladatot. A keret, amit a munkára tervezünk fordítani: nettó 20 000 Ft/ leolvasási nap a vállalkozónak + (az alkalmi munkavállaló adóterhe, amit a Társasház fizet) Előny, ha valaki a közelben, Bp Sasad környékén lakik, munkájában precíz és akkurátus, minden hónap utolsó napján rendelkezésre áll azért, hogy hosszútávú tartós kapcsolatot lehessen a munkavállalóval kiépíteni. Az érdeklődők e-mail címüket és mobiltelefon számukat velünk megosztani szíveskedjenek.

Marketing szövegírót keresünk hosszú távú partnerségre

Weboldalak tartalaminak a feltöltése leíró és marketing szöveggel

Statisztika

Doktori disszertációhoz szükséges statisztikai összefüggések vizsgálata

Eltartási szerződés

Kedves Hölgyem/Uram! Szeretnék eltartási szerződést kötni, megbízható és szociális területen tapasztalt gondozónő személyében! Fruzsina

Hazi telefon hálózat szerelő

házi telefon hálózat szerelőt keresek 30 darab készüléket kell bekötni egy cimre

Otthoni Munka

Otthon végezhető munkát keresek

Gyere Lumenbe és vegyél fel, állítólag a barátnőm vagy! (szerepjáték)

Gyere el értem a munkahelyemre és kérdezd meg hogy mikor végzek, keltsd fel a figyelmem. Beszélj úgy vélem mint egy barátnővel szokás és hozz virágokat .Kimegyünk a munkahelyről. Összesen két alkalommal.

Üzletkötő

Szolnoki dinamikusan fejlődő takarító vállalkozásunkhoz keresünk üzletkötő kollégát, aki magánházak illetve vállalati, gyári ügyfélkörünk kiépítésében segítene nekünk. Siker díjas fizetéssel, részmunkaidőben.

Hagyatéki tárgyalás

Hagyatéki tárgyaláson és esetleges peren keresem hagyatéki ügyvédet aki képviselne. Nagymamám örökösnek nevezett meg végrendeletében amit ügyvéd írt meg nagymamám írta alá tanúk jelenlétében, de egyik örökös nem tartja érvényesnek és meg szándékozik támadni, még nincs a közjegyzőnél az ügy...

Promoció, árusítás

100%-os gyümölcslevek eladására keresek embereket fizetés eladott termék után jár. További részletekért privátban keress. Köszönöm

Árusítás

Termék promotálására keresek embereket, fizetés eladott termék után jár. Diszhaltápokaról van szó. További részletekért privátban keress. Köszönöm

Ügyvèd

Lakas vàsarlàs

Én egy olyan embert keresek aki tud adni 30 feliratkozót INGYEN ÉS BÉRMENTVE a YouTube csatornámra! Köszönöm!

30 feliratkozókat lenne szükségem Csatorna neve: Kirándulás Apa-lánya Link: https://youtube.com/channel/UCrHgxQut2w-8SvhZR2e3gMQ FONTOS! A feliratkozók NE iratkozzanak le! Köszönöm!

Építőípari árszakértő

Építkezésekkel, felújításokkal és egyéb kiviteli munkákkal kapcsolatos árazások készítése, szakszerű bontása és elemzése. Naprakész anyag és munkadíj kalkuláció. Otthonról végezhető munka akár mellékállásban is. Referencia és szakértelem szükséges.

Budapest VIII. kerületi társasház közös képviselőt / társasházkezelőt keres

Pályázati felhívás közös képviselői / társasházkezelői megbízásra A Budapest VIII. Rákóczi út 57. alatti 193 albetétes társasház (Luther-ház) pályázatot ír ki új közös képviselői / társasházkezelői megbízás céljából. A ház az 1900-as évek elején épült, jelentős felújításra, valamint elmaradt karbantartási munkálatok pótlására szorul. A társasház nyolc házrészből és egy műemlék templomépületből áll, melyek közös gazdálkodás alatt állnak. A közös képviselő munkájának lényeges része a sürgős és hosszú távú karbantartási munkák megszervezése, valamint a ház pénzügyeinek rendezése. Elvárásaink a jelölttel / céggel szemben: • Nagy társasházak kezelésében járatos, a szükséges jogi, műszaki és adminisztratív háttérrel rendelkezik, nem hátrál meg társasházunk komplex pénzügyi és műszaki kihívásai előtt. • Jártas az éves karbantartási munkálatok megtervezésében és magas minőségű, pontosan dokumentált, garanciális kivitelezésük lebonyolításában. • Tapasztalat társasházi támogatási pályázatok menedzselésében, több sikeres pályázati referenciát tud felmutatni. • Széles szolgáltatói körrel rendelkezik. • Tapasztalt digitális társasházi szolgáltatói platform működtetésében Jelentős rekonstrukciós projektek menedzselésében, műemlékvédelem alatt álló épületek kezelésében való jártasság előnyt jelent. A pályázatokat 2020. augusztus 31-ig az alábbi e-mail címre kérjük továbbítani. Az érdeklődőknek írásban további információt nyújtunk a pályázat menetével, elvárásaival kapcsolatban. *******57.*********@*****.*** A társasház megtekintésére, tájékoztató bejárásra 2020. augusztus 26-án 15.00-kor tudunk lehetőséget biztosítani a jelentkezőknek, a nyertes közgyűlésen történő kiválasztása előreláthatólag szeptember végén / október elején lesz esedékes. A sikeres együttműködés reményében várjuk jelentkezését! Budapest, ****.**.**. A társasház számvizsgáló bizottsága

Vízumügyintézés

Egy Budapesten tanuló és dolgozó brazil állampolgárnak kell segíteni a vízumügyintézésben. 2 hónap múlva jár le a diák vízuma, viszont a korlátozások miatt nem nagyon szeretné halogatni a meghosszabbítását. Angol vagy portugál, esetleg spanyol nyelvtudás szükséges.

Angol-magyar szakfordítót keresek

Rövid igazolás fordítására angol-magyar szakfordítót keresek, aki hivatalosan végzi munkáját. Számlaképes.

Dolgozz amikor akarsz, csináld amihez értesz

Kapj napi értesítést az új munkákról

Hogyan szerezehetek meg egy feladatot?
  • Válassz ki egy feladatot és jelentkezz rá
  • Töltsd ki a profiloldaladat szakemberként
  • A feladat elvégzését követően kapd meg a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér értékbecslő állás esetén Székesfehérváron?
Mennyi a munkadíj: értékbecslő állás? A legtöbb szakember értékbecslő állás esetén Székesfehérváron feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2900-5100 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-42000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 16%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: értékbecslő állás?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06