Keresett jóslás munka, megbízás

Rendezvényszervező

Székesfehérvár, 8000 Magyarország

80fő Szabadtéri szertartás, esetleg lagzi is Ott alvási lehetőség Egy helyen legyen a szertartás is és a lagzi is, ne kelljen utazgatni 2025 augusztus

Egynapos állás munkakeresőknek Székesfehérváron

Óriás buborék labda bérlés

Bodajk, 8053 Magyarország

Szülinapra szeretnénk 11-12 éveseknek Bodajki focipályán lesz a buli! Erre kérunk ár ajanlatot! Koszonom

Óriás buborék labda bérlés

Bodajk, 8053 Magyarország

Szülinapra szeretnénk gyerekeknek,animátorral együtt

Óriás buborék labda bérlés

Bodajk, 8053 Magyarország

Szülinapra szeretnénk bérelni és hozzá animátort is ha lehet

Őszinte véleményírás az oldalon végzett munkáról

App store/Play Áruház/Fb Részletek a privát üzenetekben. Üdv, Anasztázia

Személyi Titkár

Személyi Titkárt /Férfi/ keresünk Madridba. Elvárások: - Jó megjelenés - Sportos testalkat - Informatikai ismeretek - Angol nyelvtudás - jogosítvány - egész alakos fénykép + Önéletrajz Tel.: +** *** *** *** or WhatsApp Várható fizetés: nettó 3.000.-euro

Gyerek arcfestőt keresek Székesfehérváron

Székesfehérvár, Királyhágó utca, 8000 Magyarország

Karácsony előtti és utána mini rendezvényre keresek gyerek arcfestőt Harmatosvölgybe. A terület saját tulajdon, szóval engedély nem kell, és helypénzt sem kérek, nekem az a lényeg, hogy több család érkezzen.

Elmélkedj egész nap a városligetben

Elmélkedj és figyeld meg az embereket a parkban. Ez egy szociális projekt.

Somlói galuska kostólót keresek

Édességet imádó embereket keresünk akik megkóstolnának a desszertjeinket és egyben pénzt is keresnének vele. Te vagy az az ember, aki keresünk? Akkor olvasd tovább a részleteket! Augusztus 19-én sor kerül a magyar édesség versenyre a Budapest kellős közepén. 20 emberre van szükségünk, akik szívesen kipróbálnak az általunk készített magyar, hagyományos sütiket (beleértve a Somlói galuskát) és őszinte visszajelzést adnak róla. Ez nagyon fontos lenne! Ha 18 és 65 év közötti korban vagy, remek külsővel rendelkezel és nagy az édességek iránti szereteted, akkor mi is nagy szeretettel várunk téged! Mindössze két dolgot kell tenned: - gyere el a Budai várpiacra egy kóstolóra, amely nem fog tovább tartani 10 percnél - értékeld az isteni somlói galuskánkat! A kóstoló során videó felvétel készül arról, hogy milyen finoman ízlelitek a desszertet, amiatt fontos az, hogy ne légy szégyenlős! Minden kóstoló 10.000 forintot kap. Kész vagy? Akkor írj nekünk és jelentkezz életed legfinomabb kóstolójára! Ígérjük, hogy isteni lesz!!!

Edd meg a 40.000 Ft értékű Burger King menüt!

Videót készítünk egy híres Youtube csatornára. Olyan emberre van szükségünk, aki tényleg sokat eszik, és egy nap alatt hatalmas mennyiségű ételt megeszik.

Edd meg a 40.000 Ft értékű Burger King menüt!

Videót készítünk egy híres Youtube csatornára. Olyan emberre van szükségünk, aki tényleg sokat eszik, és egy nap alatt hatalmas mennyiségű ételt megeszik.

Telefonos sales

00%-os gyümölcslevek és egyéb termékek eladására, telefonos salesre keresek embereket. Fizetés eladott termék után jár.

Kreatív társat keresek!

Hello mindenki! Túl kreatív vagyok ahhoz, hogy rendes munkám legyen. Amit csinálok: Instázom, szobrászkodom, profi fotós vagyok, magas rendű reiki és theta gyógyász druida papnő, emellett a város legjobb manikűröse! Kreatív társaságot keresem a leárazott ruhák vásárlására! De akár vicces videókat is csinálhatjuk! Felkutathatjuk a város legegzotikusabb helyeit, egyszóval érdekes és tartalmas időtöltésre téged kereslek! Az élet egy nagy, izgalmas kaland, ami együtt csodálatosabb!

Légy tréfás - Ragassz cetliket az autókra!

Kettő emberre van szükségem a feladathoz. A feladat - módszeres cetlik ragasztása a parkolóban lévő autókra, mindegyikre csak egy órátok lesz! Ha ketten lesztek, akkor könnyebben megbirkóztok majd vele.

Játszd el egy kis szerepet!

Játszd el egy ismerősömet és ajánlj pénzt a barátomnak. A helyszín Párizsi utcai kávézó. A taxit és a kávét fizetem! Feladat elvégzésért 20.000 Ft-ot ajánlok!

Promóció - Árusítás

100%-os gyümölcslevek és egyéb termékek eladására, telefonos salesre keresek embereket. Fizetés eladott termék után jár. További részletekért keress privátban

Személyes sommelier

A borkóstoláshoz és személyes válogatáshoz sommelierre van szükség.

Tinder helyettesítés

Máté unatkozik, ezért olyan társat keres, akivel felfedezheti a számára ismeretlen várost.

Segítsd a kincs vadászatot!

Kalózt keresünk az Ipoly átevezésére és a küldetésben résztvevők megsegítésére, hogy megtalálhassák a kincseket.

Promo/influencer

Üdvözlöm! Olyas valakit keresek akinek kiterjedt követői bázisa van social media terén. (Instán/Youtubon) Egy amatőr e-sport versenyt szeretnék rendezni, ahol a nevezés 1000Ft. A megnyerhető nyeremény összeg 1-2millió forint. Ha van olyas valaki akit legaláb 70-200ezer ember követ és szeretne fizetet promócióként pénzt kereseni ezért cserébe az írjon. Ha csak minimum 30ezer van azis belefér)(Fizetet promóció fizetése megbeszélés kérdése)

Töltsd ki a szakember-profilt

Keress 15.900 – 21.400 Ft-ot a Qjob-on a feladat elvégzésével

Keress pénzt azzal, amihez értesz

Havonta több mint 2000 megbízás egyéni megrendelőktől országosan

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér jóslás munka esetén Székesfehérváron?
Mennyi a munkadíj: jóslás munka? A legtöbb szakember jóslás munka esetén Székesfehérváron feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2600-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 20%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: jóslás munka?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06