Keresett számítógép összeszerelő állás, megbízás

Asztali videókártya javítás

Üdv! Javítása szorulna 3db inno3d gtx 1070 ti ichill videókártyáim mind a háromnál ugyanazok a hibák jelentkeztek mind a háromnál ki van égve egy kis darab a videókártyából, amikor bekapcsolnám a gépet elkezdenek füstölni és egyáltalán nem indulnak el. Ebben kérném segítségét.

Számítógépek, laptopok javítása

Székesfehérvár, 8000 Magyarország

fedlap zsanér eltört (HP laptop) ,igy a műanyag fedelet, zsanért kellene cserélni.

Fejhalgató újra bekötése

Szét kéne szedni a fejhallgatót és bekötni újra, ,mert ha megmozdulok nem hallok a jobb fülemre . (sérült kábelek) Lehetőleg Győr és környéke. Egy Asus strix 7.1 .es fejhallgatórol lenne szó. Ahogy néztem csavarokat kiszedve , látni lehet a belsejét.

Számítógép tisztítás

Asus Strix GTX 1080 Ti grafikus kártya tisztítás és újra pasztázása

Videokártya javítás

Videókártya forrasztásra keresek szakembert békés megyében

Videókártya alkatrész javitás,csere.

Üdvözlet. Volna egy Asus Dual RTX 2060 EVO 12 Gb-os videókártyám, amin a második ventillátor valószinüleg csapágyas lett, ami miatt erösen surlódó hangja van. A kérdésem hogy találkozott már valaki ilyen problémával és hogy javitható-e a kártya. Köszönettel. Róbert

Laptop videókártya javítás

Videó kártya drivert nem tudom telepiteni mi lehet a probléma ?

Laptop billentyűzet javítás

Többször is lefagy

Nyomtató javítás

Epson L3250 nyomtató.Régen volt használva a nyomtató része ,valószínű beszáradt a festék.

Megbízás egy napra munkakeresőknek Székesfehérváron

Laptop javítás

HP ElitBook 8470P bal oldali zsanérja eltörött. Valoszinüleg az anyag fáradt el, nem ejtettem el a gépet. Kérdésem, milyen lehetőségem van? Javítási költség kb.? Köszönöm B. Géza **-***-****

Laptop javítás

Tisztelt Szerviz! Kérem árajánlatukat egy Lenovo G50 laptop pixeles kijelző és alsó törött zsanéros burkolat cseréjére. Köszönettel: Trembeczki Miklós

Számítógép összeszerelés

Félkonfig; VGA-t, CPU hűtőt kell rakni bele (mind2 van nálam, VGA egy 1070Ti, hűtő egy be quiet pure rock 2), többit beleraktam már de egyszerűen nincs idegzetem és időm a többihez... Nem kaptam hozzá normális AM4 backplatet, hogy rögzítsem a hűtőt és szerintem a PSU kábeleit sem kötöttem bele szépen és normálisan, ezekben kéne segítség nekem

Lenovo B50-30 HDMI kimenet. Számlaképes

Windows + P lenyomásakor az alábbi hibaüzenet jelenik meg: A számítógép nem tud másik képernyőre kivetíteni. Telepítse újra az illesztőprogramot, vagy próbálkozzon másik videókártyával. A számítógép NVIDIA GeForce 840A videókártyával rendelkezik.

Laptop videokártya javítás

HP Elitebook 8530p laptop bekapcsoláskor többször becsíkozik a kijelző, hibát ír ki és a Windows nem tud elindulni. Érdeklődtem és állítólag a Radeon 3650 videokártya forrasztása nem tökéletes, vagy cserélni kellene? Mi a véleménye meg lehetne-e javítani, vagy inkább másik laptopot kellene venni, mert sokat nem akarok rákölteni? A gép 2 éve volt tisztítva és pasztázva, ennek ellenére nagyon melegszik.

Monitor javítás

Dell p22110f monitor használat közben elsötétült, az ellenőrző lámpa sem égett. A számítógép tovább működött

Apple Mac Mini late2014 hdd lecserélése ssd re Bp

Apple Mac Mini 2014 late hdd csere ssd re

Számítógép javításra ajánlatot kérek

Leömlött borral a laptopom. Egyből kikapcsoltam, de csak másnap vettem ki az akkumulátorát. Mielőtt kivettem megpróbáltam bekapcsolni, de nem indult el.

Laptop javításra van szükségem

Budapest IV.ker. Tegnap megjelent egy Windows Task Host nevű alkalmazás, amit semmilyen internetes praktikával nem tudtam bezárni. Ma pedig a tálcán rögzített ikonok eltűntek. Pontosabban ott vannak, mert ha a kurzort fölé viszem ki adja a körvonalát és meg is nyitható. Ha bármilyen programot ami nincs rögzítve lerakok a tálcára eltűnik, viszont a háttérben még fut. Ha pl. egy Chromeban megnyitott youtube ablakot leteszek tálcára, majd rákattintok a tálcán lévő chromera akkor egy új böngésző ablakot nyit, nem azt amit előzetesen leraktam. Bekapcsolás után a rendszer felállásakor mindig megnyílt néhány program (Utorrent, Teams) ezek most nem nyílnak meg.

Számlaképes számítógép szerelőt keresek

RTX 2070 videokártya újra pasztázásra keresek gyakorlott szakembert. Székesfehérvár és környéke. várom az ajánlatokat. Üdv, Viktor

Számítógép javításra van szükségem

Dell Inspiron 5558 tipusú laptop nincs töltés illetve a tápkábel bedugásakor kb.5mp-ig jelzi hogy tölt utána megáll a töltés .akkumlátort jelzi szálékot és hogy csatlakozva..

Számítógép javítás kell

Nagyon lassan müködik már a számitógépem szeretném javítatni

Számítógép javításra van szükségem

Lenovo baloldali zsaner csere/javitasa, monitor borito csere. Monitor es laptop kozott megszakadt kapcsolat helyreallitasa. (Lenovo IdeaPad 330-15IKB)

Számítógép javításra van szükségem

Belefolyt a víz a laptopba azóta nem kapcsol be csak halk nyekergő hangot ad a töltést veszi

2015 15'' MAcBook Pro (A1398) kijelző csere

A képen látható probléma miatt kijelző cserére van szükség. Várom a konkrét javaslatokat és árajánlatokat.

Toshiba laptop zsanér csere

Tosihba laptop zsanér eltört vagy elektronikai szakadást szenvedett az érintkező kábel. .A gép müködik,de a képernyője nem. A javítást helyben szeretném kérni. Helyszíni felmérés várható időpontját és javítás költség tervezet a **********89@*****.*** email címre szeretném kérni.

Töltsd ki a szakember-profilt

Add meg az elérhetőségeidet, hogy a megrendelők kapcsolatba léphessenek veled

Hogyan működik ez?
  • A megrendelők létrehozzák a feladatot
  • Te kiválasztod a számodra legérdekesebbeket
  • Megbeszélitek a részleteket és a munkadíjat a megrendelővel
  • Elvégzed a feladatot és megkapod a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér számítógép összeszerelő állás esetén Székesfehérváron?
Mennyi a munkadíj: számítógép összeszerelő állás? A legtöbb szakember számítógép összeszerelő állás esetén Székesfehérváron feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2800-5100 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-43000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 16%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: számítógép összeszerelő állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06