Horpadás javítás vákuummal szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Karosszéria Lakatost találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj karosszéria lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 karosszéria lakatos közül! Korrekt horpadás javítás vákuummal árak — 3700-6900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 karosszéria lakatos most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a horpadás javítás vákuummal Szekszárdon?

3700 - 6900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb karosszéria lakatosok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező karosszéria lakatost!

Ingyenes szaktanácsadás. Igény esetén ingyenes futár oda vissza. Injektor pd elem javítás. Magasnyomású szivattyú felújítás.

 • Horpadás javítás vákuummal

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hihetetlen!! Ilyet még soha nem tapasztaltam sehol! Olyan problémám volt az autóval,hogy nem forgatott az önindító,de azért ha elkapta,akkor indult,és gond nélkül közlekedni lehetett vele! Kaptam időpontot,és egy árajánlatot amiből szerintük kijön.Motorvezérlő problémára utaltak a jelek!!Az autó leadása után közölték,hogy délben hívnak,hogy mennyi lesz.OK!!Vittem magammal pénzt,hátha....... 14-óráig semmi...Hívtam őket,nagy nehezen felvették,közölték hogy még nem sikerült megoldani.Vártam.Nem pesti vagyok,így kezdett izgalmassá válni a dolog,mert se szálloda,se vonat,se busz.A következő telefon 16.órakor jött,hogy lehet csak 21.órára lenne meg,de nem biztos.... Odamentem a szervizhez,hogy legalább meleg helyen legyek,de be nem engedtek.Egyszer csak kitolat az autóm a műhelyből,átadták tele hibakóddal.Fizetni nem kellett....semmit nem mondtak.eljöttem.A lakóhelyemtől 50.km-re leállt az autó,50.ezerért hazahozattam,azóta sem tudnak mit kezdeni vele,2 hónapja.Rendeltem Litvániából egy ugyanolyan számú vezérlőt,ezzel forgat,de nem indul el!Valószínű nem azt a vezérlőt kaptam vissza ami bent volt. Most rosszan árulom az autót,de lehet csak bontani lesz jó! Senkinek nem ajánlom őket!!!!

Nagy tapasztalattal rendelkező autójavító szakműhely, autószerelő szakemberek. Autószerviz, Hozom-Viszem szolgáltatás, akár azonnali munkakezdéssel is. Autómosó és autószerviz. Olajcsere, teljes generál. Autószerviz, gyorsszerviz. Autójavító mühely.

 • Horpadás javítás vákuummal

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Jófejek, segítőkészek, értenek hozzá, ajánlom őket.

Autók hűtő-fűtő, és klímarendszerének javítása, alkatrészek beszerzése, cseréje. Minden évszakban igen fontos a jól működő klímaberendezés. Szolgáltatások: Klímarendszer javítás, Klíma karbantartás, Klíma fertőtlenítés, Ózonos tisztítás, Nyomáspróba.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Majd holnap kimerült milyen?

Személy- és kishaszon-gépjárművek teljeskörű fékjavítása Szegeden rövid határidőn belül. Fékbetét és féktárcsa csere webes alkatrész árakkal a Kovács Autó Bosch Car szervizében.

 • Horpadás javítás vákuummal

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Super

Mindent egy helyen Land Roverekhez! Teljes körű autójavítás, alkatrészek és értékesítés. 18 éve foglalkozunk Land Roverrel, így nagy szaktudással állunk rendelkezésére. Alkatrészek.

 • Horpadás javítás vákuummal

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, korrekt, kedvesek. Időpontra mentem eredetiségvizsgálatra, pontosan fogadtak, gyorsan végeztem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj karosszéria lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy karosszéria lakatos horpadás javítás vákuummal közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Horpadás javítás vákuummal: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a horpadás javítás vákuummal átlagos díja 3800 - 7100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Szekszárdon a horpadás javítás vákuummal szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek karosszéria lakatost Szekszárdon?

Jelenleg 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HORPADÁS JAVÍTÁS VÁKUUMMAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy karosszéria lakatos?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost keresned ha szükséged van erre: horpadás javítás vákuummal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi karosszéria lakatos segítségét?

Egy megbízható karosszéria lakatos a horpadás javítás vákuummal mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: karosszéria lakatos?

Ha a legjobb karosszéria lakatos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A horpadás javítás vákuummal és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas