Központi zár javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 autószerelő közül! Korrekt központi zár javítás árak: 6600-12300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 autószerelő most online

István

István

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a központi zár javítás Szekszárdon?

6600 - 12300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

A Bosch Car Service jól képzett szerelői a járművek fékrendszereknek is szakértői. Eredeti Bosch alkatrészekkel szerelik meg autóját az ország közel 100 pontján. 98 év tapasztalata. Országos hálózat. Fejlett diagnosztika. Kiválóan képzett szerelők.

 • Központi zár javítás

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Barátias, nagyon korrekt és segítőkész szerviz, bátran merem ajánlani!

A Pappas Auto hivatalos Mercedes-Benz szervizei a legjobb szolgáltatásokat kínálják Önnek

 • Központi zár javítás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Sándor a környék legjobb és legmegbízhatóbb szerelője

Konvejorpályás festés, maszkolás, műanyag alkatrészek tamponfeliratozása. Bérfestés.

 • Központi zár javítás

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Teljesen meg vagyok elégedve a szervíz hozzáállásával és munkájával. Hétfőn telefonáltam, keddre kaptam is időpontot. Az elmondásaim alapján gyorsan rájöttek a probléma okára (szerencsére alkatrészt nem kellett cserélni), és rögtön tudtak is segíteni rajta. Köszönöm, és szívesen ajánlom őket!

Gárdonyban és Bp-en, vagy ingyenes futárral országosan cseredarab készletről másnapra. Garanciával minden autótípushoz. Rövid határidővel dolgozunk, Hívjon minket telefonon! Modellek: Swift ABS kocka, Ignis ABS kocka, SX4 ABS kocka.

 • Központi zár javítás

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Eredet vizsgálaton voltam teljesen korrekt udvarias ügyintézés és munka. Nem előte megbeszelt időre mentem de így is vállalták a melót!

Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, így minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk! Minőségi gépjármű szerviz szolgáltatások teljes garanciával! Online időpontfoglalás. Rugalmasság. Kisteherautó javítás. Garantált átvizsgálás. Hivatalos szakműhely.

 • Központi zár javítás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Autószerelők teszik azt amit igérnek.

Noemi D.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő központi zár javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ülésfűtés javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a központi zár javítás átlagos díja 7000 - 13200 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Szekszárdon az ülésfűtés javítás szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek autószerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÜLÉSFŰTÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy autószerelő?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned ha erre van szükséged: ülésfűtés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi autószerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az ülésfűtés javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: autószerelő?

Ha profi autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ülésfűtés javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas