Ajtó szerelés Szekszárdon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassza szolgáltatásunkat! Ajtó szerelés Szekszárd területén. 25 tapasztalt szakember áll rendelkezésére. Kattintson és érdeklődjön még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 ajtószerelő most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Balazs/Sarosd

Balazs/Sarosd

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó szerelés Szekszárdon?

8000 - 15000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtószerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtószerelőt!

Műanyag és Fa ablakok, ajtók, bejárati ajtók széles választéka. Kérje online ajánlatunkat még MA! Típusok: Műanyag és fa ablakok, Beltéri és bejárati ajtók.

 • Ajtó szerelés

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Vásárolt házunk építtetője 5 db beltéri ajtót, utólag leválasztottunk egy szobát. megkeresve a rendelést az eladóval elmondtuk, hogy egy ugyanolyanra lenne szükségünk. nagyon nehézkesen lassan kezdte el a rendelés rögzítését majd segítséget kert sokat vártunk. Aztán végre elkészült ketten ellenőriztek. majd elénk raktak a papírokat, hogy jelentkeznek, h elkészült. A beépítésnel kiderült nem egyezik a szálirany. segítségért fordultam a céghez, mi lehet a megoldás. ok teljesen elutasítóak, támadóak voltak. Mivel 1 Db ajtórol volt szó nem teljesen értem a hozzáállást. nem ajánlom senkinek a céget. Utólag látom, hogy akivel kommunikálni próbáltam ő az üzletvezető ez meg lehangolóbb.

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet. Garancia. Minőség. Szolgáltatások: Árajánlatkészítés, Felmérés, Beépítés.

 • Ajtó szerelés

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors megbízható,kedves kiszolgálás ! Precíz, pontos munkavégzés!

Bemutatóterem Pesten és Budán. Beltéri ajtók egyszerűtől a luxus kategóriáig! CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli....

 • Ajtó szerelés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden segítőkészek voltak és korrektek.

Nem nyílik az ajtó, zárcsere, zárszerelés, zárjavítás szükséges hívjon minket bizalommal. 24 Órás Zárszerelő Gyors Szolgálat Tapasztalt Szakemberekkel Várja Hívását. Kedvező árak.

 • Ajtó szerelés

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Jól felszerelt a bolt és segítőkészek az eladók.

Beltéri ajtócsere gyorsan és egyszerűen. Precíz és gyors munkavégzés minden...

 • Ajtó szerelés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

S0 km

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó szerelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó szerelés: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon az ajtó szerelés átlagos ára 7000 - 13200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Szekszárdon az ajtó szerelés szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt megbíznod ha szükséged van erre: ajtó szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ajtószerelő?

A jó ajtószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: ajtó szerelés?

Az Ajtó szerelés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy ajtószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas