Családi ház tetőcsere Szekszárdon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 tetőfedő közül! Korrekt családi ház tetőcsere árak: 3400-6300 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tetőfedő most online

János

János

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a családi ház tetőcsere Szekszárdon?

3400 - 6300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia. Ingyenes felmérés. Szolgáltatások: Cserepeslemez tetőfedés, Cserép tetőfedés.

 • Családi ház tetőcsere

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom ..

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon...

 • Családi ház tetőcsere

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Super Rýchla vykládka

Tetőfelújításra van szüksége? Válassza tapasztalt szakembereinket. Gyors és precíz javítás. Tetők teljeskörű felújítása, javítása, megrongálódott tetőszigetelések javítása. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Családi ház tetőcsere

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves a kiszolgálás. Egészen jók az árak.

Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Kérjen árajánlatot. Több hasznos tér.

 • Családi ház tetőcsere

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész személyzet. Sok hasznos tippet kaptam laikusként 😀

Családi házak teljeskörű tetőfedése illetve tetőfelújítása a kívánt technológiákkal. Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. 10 Év Garancia.

 • Családi ház tetőcsere

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész eladók és munkatársak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő családi ház tetőcsere közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház tetőcsere: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a családi ház tetőcsere átlagos díja 3300 - 6200 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: családi ház tetőcsere vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a családi ház tetőcsere mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas