Dömötör wc tartály bekötése Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Dömötör wc tartály bekötése: Válassz 35 vízszerelő közül! Korrekt árak: 4500-8400 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembereket Szekszárdon a Qjob segítségével! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és kérhetsz további információkat. A dömötör wc tartály bekötése árai 4500-8400 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú tartályt szeretnél. De ne aggódj, a Qjob segítségével mindig megtalálod a legjobb ár-érték arányt! Ne habozz, próbáld ki most és találd meg a legjobb szakembereket Szekszárdon! A Qjob segítségével mindezt DÍJMENTESEN teheted meg!

5 szakember, aki elvégzi a wc tartály bekötését most online

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Ottó

Ottó

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a wc tartályok bekötését Szekszárdon!

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén.

  • Dömötör wc tartály bekötése

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Laikusként csak telefonos segítséget kértem. Mindenre kiterjedő, alapos és türelmes választ kaptam.Előtte futottam pár kört, de az ő válaszai voltak a legkorrektebbek. Leendő problémáimmal csak őt keresem. Köszönöm Farkas Úr!

Antal
3 éve

Rendeld meg az igényeid szerint és rövid idő alatt legyártjuk és beépítjük, árgaranciával. Kérj előzetes árajánlatot, amit a helyszíni felmérés alapján véglegesítünk, Kádparaván üvegből.

  • Dömötör wc tartály bekötése

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, gyors munkavégzés. Előzetesen tájékoztatott a várható költségekről.(nincsenek rejtett plusz kiadások) Már a honlapja alapján is Péter volt a tuti választás. Abszolút elégedett vagyok, mindenkinek szìvből ajánlom! És nem utolsó sorban kedves és intelligens! Nálam csillagos ötös!

Norbert
2 éve

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk...

  • Dömötör wc tartály bekötése

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Profi, tiszta munka. Csak ajánlani tudom.

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj ajánlatot most ingyen és kötelezettségmentesen a wc tartály bekötésére! Tapasztalt szakembereink percek alatt elérhetőek és garantáltan ellenőrzöttek. Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a wc tartály bekötését, dömötör wc tartály bekötése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a dömötör wc tartály tömítését?

A Dömötör WC tartály tömítését általában akkor kell cserélni, ha szivárog a víz a tartályból, vagy ha a víznyomás gyengébb, mint korábban volt. Az új tömítés ára általában 500-1000 forint között van, és könnyen beszerezhető a szaniter boltokban vagy online. Javasoljuk, hogy ha nincs tapasztalatod a tartály javításában, akkor hívj szakembert, hogy biztosan helyesen végezd el a munkát.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ereszt a dömötör tartály oldalánál?

Valószínűleg a Dömötör tartály oldalánál lévő tömítés sérült vagy elöregedett, ami miatt a tartályból folyik a folyadék. Javasoljuk a tömítés cseréjét, amely általában 5000-10000 forintba kerül. Azonban először ellenőrizze a tartályt és a tömítést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a probléma valóban a tömítéssel van-e összefüggésben.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a dömötör tartályhoz tartozó tartálytömítést?

A dömötör tartályhoz tartozó tartálytömítést a gyártó, azaz a Dömötör Kft. által forgalmazott szervizhálózaton lehet beszerezni. A tartálytömítés ára általában 5000-8000 forint között mozog. Ajánlott a gyártó által javasolt szervizpartnert felkeresni a beszerzéshez.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cseréljem ki a dömötör tartály külső részeit?

A dömötör tartály külső részeit cserélni csak a gyártó szakemberei vagy megbízható szervizpartnerei végezhetik el. Az ilyen típusú munkálatokat nem javasolt házi barkácsolással megoldani, mivel az a tartály biztonságát és teljesítményét is veszélyeztetheti. Az ilyen szervizmunkák általában a tartály típusától és a cserélni kívánt alkatrészek mennyiségétől függően változó árakat jelentenek. Ajánlott a gyártó honlapján vagy megbízható szakmai fórumokon tájékozódni a konkrét árakról és szervizekről.

Olvas