Ereszcsatorna toldás Szekszárd területén!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 bádogos közül! Korrekt ereszcsatorna toldás árak: 1600-3000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 bádogos most online

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az ereszcsatorna toldás Szekszárdon?

1600 - 3000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Kérjen ingyenes Árajánlatot, majd felmérjük és 50%.-al gyártunk és beépítünk. Tető akció.

 • Ereszcsatorna toldás

  6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos légkör Gyors kiszolgálás Környék legkedvezőbb árai

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Megbízható csapat.

 • Ereszcsatorna toldás

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nem volt szimpatikus a hely

Tapasztalt bádogos szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzés. Kérjen ajánlatot most! Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Ereszcsatorna toldás

  8300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Felhívtam őket, hogy tanácsot kérjek.Az ügyintéző éppen hogy nem hülyézett le..Arrogáns stílusban oktatott ki, hogy mit hogyan kell csinálni.Az ilyenek miért nem mennek el árufeltöltőnek a Tescoba, ahol nem kell emberekkel foglalkozniuk.

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak

 • Ereszcsatorna toldás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

A kiszállított termékek tökéletesen megfeleltek az igényeinknek. Sajnos nehezen lehet őket elérni, a kapcsolattartás ezen részén még lehetne javítani.

Szakvélemények beszerzése hő és áramlástechnikai méretezés fűtés és kémény korszerűsítés! Kéményjavítás, kéményszerelés, kéménybélelés minden kéménytípusra...

 • Ereszcsatorna toldás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Sok helyen érdeklődtünk cserepeslemezről. Segítséget kértünk a kellő mennyiség és méretek kiszámításához. Telefonos beszégetés után például maximum 10 perc telt el és kaptuk is e- mailben az új árajánlatot, benne a kért változtatásokkal. Ilyen mértékű hozzáértést és vevőközpontúságot sehol sem tapasztaltunk, ezért is vásároltuk meg tőlük, amire szükségünk volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos ereszcsatorna toldás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ereszcsatorna toldás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon az ereszcsatorna toldás átlagos díja 1000 - 1800 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Szekszárdon az ereszcsatorna toldás szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bádogost Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERESZCSATORNA TOLDÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bádogos?

Egy bádogos a következő munkával kereshető meg: ereszcsatorna toldás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bádogos?

Egy megbízható bádogos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: bádogos?

Ha a legjobb bádogos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ereszcsatorna toldás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas