Gardróbszoba tervezés Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 tervező közül, 14500-27200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szekszárdon bérelj fel a legjobb szakembereket a gardróbszoba tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 tervező most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Bela

Bela

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gardróbszoba tervezés Szekszárdon?

14500 - 27200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Gardróbszoba tervezés

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Minden remekül ment!

Látványtervezés, belsőépítészet, design, átalakítás és egy kulcsra kész ház. Átvesszük az építkezés és korszerűsítés terhét tőled.

 • Gardróbszoba tervezés

  11500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan, nagyon szépen dolgozott. Meg vagyok elégedve.

Azon dolgozunk nap mint nap, hogy otthonuk, irodájuk, vendéglátó egységük, vagy legyen az bármilyen helyiség, még magával ragadóbb, hangulatosabb és békésebb legyen, mint ahogyan azt el tudja képzelni. Mi hiszünk benne, hogy minden tér, helyiség lehet teljesen más, ha az gondosan meg van tervezve. Engedje meg nekünk, hogy olyan tereket alakíthassunk ki Önnek, ahol az ember szívesen tölti az idejét. A csapatunk azon dolgozik, hogy egy tökéletes teret alkosson meglévő és leendő ügyfeleinek.

 • Gardróbszoba tervezés

  8700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Bátran tudom ajánlani Szabolcsot !!! Kuplung illetve kettőstömegű lendkerék cserére vittem hozzá az autómat, pontosan tételesen elmondta mi mennyibe fog kerülni és részletes számlát is kaptam mindenről.

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás országosan. Kedvező áron, garancia. Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás Pest megyében. Gyors kivitelezéssel.

 • Gardróbszoba tervezés

  9200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Több szervízben jártam a meganommal,a hibát senki sem találta. Leadtam az autót, másnap hívtak várható árral, amit reálisnak is találtam . Aznap elkészült az autó,azóta is használom. Nagyon szervezett az egész,és türelmesen elmagyarázták mi volt a probléma. Ajánlom,szuper hely !

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést!

 • Gardróbszoba tervezés

  9200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt,gyors és árban a legjobb!! Csak ajanlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező gardróbszoba tervezés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gardrobszoba tervezés: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a gardrobszoba tervezés átlagos díja 12400 - 23300 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Szekszárdon a gardrobszoba tervezés szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GARDROBSZOBA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható asztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: gardrobszoba tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos a gardrobszoba tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas