Gipszkarton mennyezet szerelés Szekszárd szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 33 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton mennyezet szerelés árak — 3500-6600 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkarton mennyezet szerelés Szekszárdon?

3500 - 6600 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Szakmai szempontból sokat látott. Amiket vállalok: gipszkartonozás munka; gipszkartonos, gipszkarton rendszer, lakás festés

 • Gipszkarton mennyezet szerelés

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szakember, amiben megegyeztünk, azt szépen elvégezte. Előre egy forintot sem kellett adnom, csak a munka befejeztével, mikor a számlát hozta. A munka összegén nem módosított, én megvoltam vele elégedve.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Megbízható csapat, szakképzett kollégák és elsőosztályú minőség kedvező áron! Főbb szolgáltatásaink: Teljeskörű lakásfelújítás; Válaszfal gipszkartonozás; Lábazat festés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Gipszkarton mennyezet szerelés

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

István korrekt árajánlatot adott egy rövid határidős munkára, még a hétvégi teljesítést is vállalta. Mindenben igazodott a felújítás többi munkafolyamatához, sok nagyon hasznos tanácsot is adott. Telefonon és emailben mindig elérhető volt, gyorsan válaszolt. Igényesen, minden kívánságnak megfelelve teljesítette a megbízást. Minden kért változtatáshoz pozitívan és konstruktívan állt hozzá. Amikor szerkezeti problémák miatt 3 hétig más szakikat kellett hívnunk, Istvánnal tudtunk könnyen egyeztetni, hogy mikor folytatják a festést. Nagyon megbízható, és precíz csapattal dolgozik. Nagyon figyelnek a rendre, tisztaságra, és az ügyfél elégedettségére. Alig vártuk, hogy a többi munkafolyamat befejeztével, már csak a festés maradjon, és megint egy ilyen profi csapat dolgozzon a házban. Csak ajánlani tudom.

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a... Szolgáltatásaink: fémprofilos gipszkartonozás; gipszkarton profilok szerelése, gipszkarton ferde sík, tapétázás

 • Gipszkarton mennyezet szerelés

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kis időpontváltoztatás után jött meg hozzám, ahol először nem sikerült jól a munka, azonban másnap este visszajött könyörgés nélkül, hogy kijavátsa a hibákat

Lakásfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Rejtettköltségek nélül. Szolgáltatásaink: Laminált parketta lerakása; Plafon gipszkartonozás; Beton festés. Felújítást tervez ne keressen

 • Gipszkarton mennyezet szerelés

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kétszintes családi házunk ereszdeszkájának (ragalja) felújításához kerestünk szakembert. (Kb 40 m2 fa felület csiszolása, kétszeri lazúrozása) Régóta keresgéltünk az interneten, illetve a qjobn is adunk fel hirdetést. Nagyon sok jelentkező volt, a kapott árajánlatok széles skálán mozogtak, ezek között voltak laikusként is irreálisan alacsonyak és voltak a realitástól messze elrugaszkodottak. Istvánra azért esett a választásunk, mert amellett, hogy reális árat mondott, a feladattal kapcsolatos kérdései meggyőztek minket arról, hogy körültekintő, munkájára igényes szakemberrel van dolgunk. Rövid időn belül sikerült helyszíni szemle időpontot is egyeztetnünk és mivel telefonon sok részletkérdést tisztáztunk így a végleges árajánlat sem okozott csalódást. Annyira nem, hogy rögtön meg is bíztuk a terasz oldali homlokzati vakolat javításával festésével. Mivel nem akartuk a terasz teljes felületet újra vakoltatni, korrektül elmondta, hogy miként tudja megoldani a javításokat és mi várható a végén. A teljes munka végül 3 napig tartott, az ígért időpontban megkezdték a munkát és minden napra jelezték, hogy mikor fognak kezdeni. Amikor késtek egy kicsit, azt időben előre jelezték telefonon. Munkatársával kiváló munkát végeztek. Az előre egyeztetett munkadíjat kérte a végén is, az anyagköltséggel korrektül, számlával számolt el. Maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel. Annyira jó érzés kilépni a megújult a teraszunkra, hogy azt tervezzük, hogy az egész házat újra színeztetjük, amelyhez biztos hogy őt fogjuk hívni.

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Előre megírt ütemterv. Szakmai... Amiket vállalok: Bútor tapétázás; Fűtés rézcső festés; Szobafestés. Rejtett költségek nélkül

 • Gipszkarton mennyezet szerelés

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A lehető legjobb döntés volt Istvánt megbízni a lakás teljes glettelésével és festésével. Hihetetlen korrekt, gyors és persze gyönyörű munkát végzett. Mindig felhívott mielőtt plusz anyagot kellett beszereznie, mindenről kaptam számlát, könnyű volt elszámolni. A panel lakások mindig tartogatnak meglepetéseket. István nem szeppent meg, elmesélte, videochaten megmutatta, pl amikor a kültéri festék (amiről senki sem tudott, hogy úgy volt) ledobta a glettet és már állt is neki a javításnak. Olyan szép lett, nem is látszik, hogy volt bármi gikszer. 1000%, hogy most már kizárólag őt hívjuk!!!

Korrekt,pontos,precíz munka ezek a fő szempontok és a megrendelő elégedetsége. Amiket vállalok: mennyezet gipszkartonozás; gipszkartonozás vizes helyiségben, fürdőszobában, válaszfal gipszkartonozás 2x2 rétegben knauf, knaufastés

 • Gipszkarton mennyezet szerelés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt csapat. Tisztán, ügyesen, gyorsan dolgoznak. Munka elvegeztével kellett csak számla ellenében kifizetni a munkát. Maximálisan ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton mennyezet szerelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton mennyezet szerelés: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a gipszkarton mennyezet szerelés átlagos díja 4000 - 7500 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Szekszárdon?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON MENNYEZET SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: gipszkarton mennyezet szerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a gipszkarton mennyezet szerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas