Hátsó kifolyású wc csésze szerelése Szekszárd területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Hátsó kifolyású wc csésze szerelése? Válassz a legjobbak közül! Korrekt árak 7800-14600 Ft/db között. Találd meg a legmegfelelőbb szakembert Szekszárdon! Felesleges időt pazarolsz a szakember keresésére? A Qjob-on keresztül könnyedén megtalálhatod a megfelelő szakembert. Csak add meg a feladatot és mi azonnal felkeresünk árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden teljesen DÍJMENTES! Ne hagyd, hogy a probléma tovább rontsa a helyzetet. Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legmegfelelőbb szakembert a hátsó kifolyású wc csésze szereléséhez. Az árak 7800-14600 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú wc csészéről van szó. Ne habozz, kérj ajánlatot most!

5 szakember most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

11400 - 21300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szekszárdon!

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén.

  • Hátsó kifolyású wc csésze szerelése

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Laikusként csak telefonos segítséget kértem. Mindenre kiterjedő, alapos és türelmes választ kaptam.Előtte futottam pár kört, de az ő válaszai voltak a legkorrektebbek. Leendő problémáimmal csak őt keresem. Köszönöm Farkas Úr!

Antal
3 éve

Ne az Ön feje fájjon az építkezés során! Teljes körű és ellenőrizhető generálkivitelezés

  • Hátsó kifolyású wc csésze szerelése

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyorsan dolgozó szakember. Végig egyértelműek voltak a költségek. Minden kérdésemre készségesen, részletesen válaszolt.

László
2 éve

Tartsa kézben kivitelezését építőipari projektvezető megbízásával! Garantált biztonság! Értékbecslés. Projektvezetés. Kivitelezés.

  • Hátsó kifolyású wc csésze szerelése

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy zuhanyrendszer felszereléséhez vettem igénybe a szolgáltatást. Több szakembert is megkerestem, akik nem vállalták a munkát, míg végül szerencsére rátaláltam Farkas Péterre. Precíz, kiváló szakember, nagyon kedves, és abszolút elégedett voltam a munkájával. Legközelebb is őt keresem majd.

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, hátsó kifolyású wc csésze szerelése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan cserélhető ki a WC-csésze ülőkét a hátsó kifolyású modell esetében?

A hátsó kifolyású WC-csésze ülőkéje cserélhető az alábbi módon: először le kell zárni a vízellátást a tartályban, majd eltávolítani a tartály fedelét és a tartályban található víznyomás-szelepet. Ezután ki kell csavarozni az ülőkét a csészéből, és behelyezni az új ülőkét. Az ülőke csavarjait szorosan kell meghúzni, majd vissza kell helyezni a tartály fedelét és vissza kell kapcsolni a vízellátást. Az ülőke ára általában 5 000-15 000 forint között van, attól függően, hogy milyen minőségű és milyen márkájú.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan történik a szivárgás elleni védelem a hátsó kifolyású WC-csészénél?

A szivárgás elleni védelem a hátsó kifolyású WC-csészénél általában a tömítőgyűrű cseréjével oldható meg. A megfelelő tömítőgyűrű kiválasztása fontos, mivel az nem csak a szivárgás elleni védelmet biztosítja, hanem a vízhatlan zárását is. A megfelelő tömítőgyűrű ára általában 500-1000 forint között mozog. Ajánlott évente ellenőrizni és szükség esetén cserélni a tömítőgyűrűt, hogy elkerüljük a kellemetlen szivárgásokat és a vízkárokat.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerrel lehet a vízelvezetést beállítani a hátsó kifolyású WC-csésze esetében?

A hátsó kifolyású WC-csészék vízelvezetését általában a beépített tartályban található úgynevezett "öblítőgomb" segítségével lehet beállítani. A legtöbb WC-csészéhez tartozó öblítőgombokon általában két különböző mennyiségű vízöblítési lehetőség található, amelyeknek a beállítása a tartályban található szelepek segítségével történik. A beállítás során fontos figyelembe venni a helyi vízminőséget és nyomást, valamint a csészéhez tartozó gyártói ajánlásokat. Általában az öblítőgombok ára körülbelül 2000-3000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért zúg a hátsó kifolyású WC-csésze?

A hátsó kifolyású WC-csésze zúgása általában a víznyomás vagy a vízszint beállításával kapcsolatos problémára utal. Ajánlott ellenőrizni a tartályban lévő vízszintet, valamint a leeresztő szelepet és a tömítéseket. Ha ezek rendben vannak, akkor javasolt egy szakember felkeresése a probléma további diagnosztizálása és megoldása érdekében. Általában a WC-csésze cseréje nem szükséges, de ha mégis szükséges lenne, akkor általában 25 000-35 000 forintba kerül.

Olvas