Minőségi ház átalakítás tervezés Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 33 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 3500-6600 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

József

József

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Peter

Peter

erdekel.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Szekszárdon?

3500 - 6600 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Komplett beruházások. Saját szakemberek. Referenciák.

 • Ház átalakítás tervezés

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Minden remekül ment!

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne

 • Ház átalakítás tervezés

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta ide hordom minden járművem. Megfordultam már Ford, Hyundai és Mercedes típusú gépjárművekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, keressétek őket bizalommal!

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Egyedi Konyha. Prémium Minőség. Garancia. Gyors beszerelés. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Ház átalakítás tervezés

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kedves felkészült szakemberek,tiszta szép környezet !

Lakberendezés, lakásfelújítás, tanácsadás, kiviteli tervezés, teljeskörű projekmenedzsment

 • Ház átalakítás tervezés

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, Gyors, Barátságos melósok. Csak ajánlani tudom

Lakberendező és építészmérnök vagyok. Célom, hogy olyan komplex lakberendezési szolgáltatást nyújtsak megrendelőimnek, mely által jól funkcionáló, stílusos otthonok születnek, jó műszaki megoldásokkal.

 • Ház átalakítás tervezés

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Kiválló minőségű munkát végeznek. Minden igényt kielégítő szolgáltatás valósul meg . Kifejezetthez udvarias , emberi hozzáállás ,kiemelkedő szakmai tudás amivel egyenértékű munkát adnak át. Minőségi munkavégzés ,reális áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a ház átalakítás tervezés átlagos ára 2700 - 5100 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Szekszárdon a ház átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Szekszárdon?

Most 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő feladattal bízható meg bátran: ház átalakítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas