IKEA összeszerelés Szekszárd szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ikea összeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbakat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes ajánlataink közül! Professzionális IKEA összeszerelés Szekszárdon! Bízd ránk a munkát, 27 szakemberünk garantálja a minőségi és gyors szolgáltatást. Ha először keresel specialistát a Qjob-on, és még nem tudod, hogyan kezdd el, ossz meg velünk a felmerülő feladatot, és szakembereink Szekszárd környékén pillanatok alatt ajánlatot tesznek, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod az értékeléseket és további információkat kérhetsz tőlünk! Mindezt DÍJMENTESEN! Szállj kapcsolatba velünk még ma, és bízd ránk a munkát!

4 ikea összeszerelő most online

József

József

Ma is elvállalom.

arpad

arpad

A környéken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ikea összeszerelés Szekszárdon?

4900 - 9200 Ft/óa

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ikea összeszerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ikea összeszerelőt!

Szekrénysor, Ágyak, Komód, Étkező, Bútorajtó - Tisztán Tömörfából a Magyar Gyártótól. Tömörfa bútorok egyedi kivitelben is, szállítással és beépítéssel....

 • IKEA összeszerelés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek el a megbeszélt, leegyeztetett időpontra (05.15. reggel 8 óra), telefonon nem volt elérhető akkor reggel 8-9 óra között (tovább nem vártam ...), hiába hívogattam. Azóta sem hívtak vissza, nem kértek elnézést. Számomra megbízhatatlan szolgáltató.

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka. OBI bútor összeszerelés.

 • IKEA összeszerelés

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerű volt Lászlóval a közös munka, tökéletesen kivitelezte azt az egyedi terméket amit megálmodtunk, egy percig nem éreztem rajta, hogy gondot okozna neki a feladat. Bármikor amikor kerestem mindig elérhető volt, csak ajánlani tudom!

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi...

 • IKEA összeszerelés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A megbeszélthez, árajánlathoz képest kisebb teherautóval jöttek, így nem tudták elvinni az összes holmit. Azt ígérték, hogy legközelebb elviszik a még felgyülő apróságokkal, kisebb autóval. Amikor jeleztem, hogy kérem az újabb költöztetést, árajánlatot, elutasítottak, nem foglalkoztak vele. Önök előre megtekintették, hogy konkrétan miket kellett elvinni, a cél ismert volt, utólag ne álljon már elő azzal, hogy én csaptam be! Saját reagálásuk minősíti magukat a legjobban! A reagálásban használt modort, hangnemet és lejáratást pedig kikérem magamnak!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat. Kiszállítás és szerelés. Akár 3 napon belül.

 • IKEA összeszerelés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szép bútorokat készítenek. Igazi profi munka, megbízható vállalkozó! Nincs lehetetlen, mindent megoldanak. Lehet rájuk számítani. Köszönöm szépen az eddigi munkákat.

10-20% -os árkedvezmény minden megrendelt beépített szekrénynél. Egyedi beépített szekrények tervezése, kivitelezése. Akciók. gardróbszekrények.

 • IKEA összeszerelés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat, kedves és segítőkész (!) vezetőség! Időben érkeznek, a megbeszéltekhez tartják magukat. Tiszta szívből ajánlom őket! dr. Komlósi

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ikea összeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ikea összeszerelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA összeszerelés: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon az ikea összeszerelés átlagára 3400 - 6500 Ft/óa. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szekszárdon?

Most 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas