Kád lefolyó csere Szekszárdon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb ezermestereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 vízszerelő közül, 2800-5300 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szekszárdon bérelj fel a legjobb szakembereket a kád lefolyó csere! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 vízszerelő most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kád lefolyó csere Szekszárdon?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Kedvezmények. Lakberendezés. Építkezés. Szolgáltatások: Lakberendezés, Fürdőszoba, Konyha, Építkezés. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Panellakás felújítása, szobafestő mester

 • Kád lefolyó csere

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Ma voltak nálunk. Gyorsak, pontosak, korrektek. A tájékoztatás kiváló. Semennyire sem értünk a bojlerekhez, simán ránk tukmálhatták volna a bojlercserét, nem lett volna más választásunk, mint hogy hiszünk nekik. De nem tették, hanem megszerelték a régit, pedig lélekben már le is mondtunk róla! Tök korrekt volt a tájékoztatás, ilyet sajnos nagyon ritkán tapasztalok mesterembereknél! Megszerelték a régit, meg is szervizelték, pöpecül működik. Ajánljuk őket, nagyon megbízhatók!

Modern, dekoratív megoldás fürdőszobába, konyhába, nappaliba. Rögzítése gyors és egyszerű. Az EASY COVER PRO egy végleges megoldás még a legnagyobb faldekorációs projektekre is. szakemberre várni. Nem kell többet. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba csempe felújítás; Wc felújítás, 4x napos határidő, szobafestés

 • Kád lefolyó csere

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mi a neten találtunk rájuk és könnyű telwfonos egyeztetést követően már aznap személyesen találkoztunk. El mondtam elképzeléseimet, melyet össze egyeztetve a szakmai dolgokkal megállapodtunk egy árajánlatban. Az árajánlat részletes és egyértelmű volt. Ezt követően a megbeszélt időpontra pontosan érkeztek ( ettől sajnos el szoktam más mesterek" miatt) és a megbeszélt munkát elvégezték. Ezt követően a megküldött számlán lévő összeg kifizetésekor találkoztunk, ami fedte az árajánlatban szereplő összegeket.

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Feladatok amiket vállalok: Csempe leszedés; Wc felújítás, 7x napos határidő, szobafestés

 • Kád lefolyó csere

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A bojlerem csöpögése miatt hívtam a mestereket. E-mail-emre 12 órán belül válaszoltak, ami meglepő a mai világban. Telefonon nagyon pontosan elmondták a várható műszaki problémák lehetséges okait, és korrekt árajánlatot adtak. Látszik rajtuk, hogy nagy tapasztalatuk van, már az autóba bekészítve hozták a cserekészüléket, amire szükség is lett. 45 perc alatt feltették a falra, és a kábelezéssel kapcsolatos kéréseimet is megoldották. A papírmunka rendkívül példásan, szabályosan és 21. századi európai módon történt, elektronikusan helyszínen megírt számlát kaptam, használati útmutatót, garanciajegyet, szakszervizek listáját, mindent rendelkezésemre bocsátottak és a készülék használatát is aprólékosan elmagyarázták. Ismerőseimnek is ajánlani fogom őket. Üdvözlettel: Pastyik Piusz Budapest VIII. kerületből

Több éve működő szakember gárda vállalja fürdőszobák felújítását. 15 napos határidőre vállaljuk a munkát. több éves tapasztalat. Minőség-ellenőrzési teszt. Minőségi tanúsítvány. tervezés és kivitelezés. Szolgáltatások: generál kivitelezés, 15 napos határidő. Fő profilunk: Panel fürdőszoba csempézés; Wc felújítás, Hívjon és megyünk, ajtó mázolás

 • Kád lefolyó csere

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Hajrá, csak így tovàbb. Nyári fivérek!

Több éve működő szakember gárda vállalja fürdőszobák felújítását. Ingyenes felmérés és tanácsadás. Egyedülálló ajánlatok, rövid határidő. tervezés és kivitelezés. Fő profilunk: Kádtöltő csaptelep szerelés; Wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, mennyezet festés

 • Kád lefolyó csere

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt profi vállalkozó.Már telefonon is részletes mindenre kiterjedő tájékoztatást adott, melyet véglegesen is megmaradtak. Rövid vállalási időt adtak, azt percnyi pontosan betartottak A szerelők kulturált viselkedésű, nagyon jól szerszámozottak voltak, munkájukat kifogástalan minőségben rövid idő alatt elvégezték.. Tevékenységükkel semmiféle szennyezettséget nem hagytak maguk után. Nagyi jó, hogy van ilyen vállalkozó. Csak jó-szívvel tudom ajánlani Őket. Sok munkát kívánok részükre. Budapest, XI. kerületből.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Minőségi felújítás. Exclusive kialakítások. Ingyenes felmérés. Lakásfelújítás Budapest. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Wc csempézés, Fürdő felújítás 5 napon belül, knaufastés

 • Kád lefolyó csere

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Teljesen elégedettek vagyunk! Rövid telefonos egyeztetés után még aznap ki is cseréltük az öreg szivárgó bojlerünket. Profi, felkészült és elsősorban barátságos szakemberek. Nem volt extra/rejtett költség, minden a megegyezett tervek alapján történt. Remélem, hogy minél több ilyen ember kerül színre más szakmákban is. Csak ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő kád lefolyó csere közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kád lefolyó csere: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a kád lefolyó csere átlagos díja 3100 - 5900 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Szekszárdon a kád lefolyó csere szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok vízszerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÁD LEFOLYÓ CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált vízszerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: kád lefolyó csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi vízszerelő?

Egy megbízható vízszerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha vízszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas