Teljes körű kontyolt tető készítés Szekszárdon. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 tetőfedő közül! Korrekt kontyolt tető készítés árak: 2800-5300 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

Róbert

Róbert

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Ernő

Ernő

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kontyolt tető készítés Szekszárdon?

2800 - 5300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia. Ingyenes felmérés. Szolgáltatások: Cserepeslemez tetőfedés, Cserép tetőfedés.

 • Kontyolt tető készítés

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom ..

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon...

 • Kontyolt tető készítés

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Super Rýchla vykládka

Tetőfelújításra van szüksége? Válassza tapasztalt szakembereinket. Gyors és precíz javítás. Tetők teljeskörű felújítása, javítása, megrongálódott tetőszigetelések javítása. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Kontyolt tető készítés

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves a kiszolgálás. Egészen jók az árak.

Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Kérjen árajánlatot. Több hasznos tér.

 • Kontyolt tető készítés

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész személyzet. Sok hasznos tippet kaptam laikusként 😀

Családi házak teljeskörű tetőfedése illetve tetőfelújítása a kívánt technológiákkal. Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. 10 Év Garancia.

 • Kontyolt tető készítés

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész eladók és munkatársak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontyolt tető készítés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a kontyolt tető készítés átlagos díja 3000 - 5600 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Szekszárdon a kontyolt tető készítés szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Szekszárdon?

Jelenleg 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: kontyolt tető készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a kontyolt tető készítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas