Laminált padló felszedése Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb parkettázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 parkettázó közül! Korrekt laminált padló felszedése árak — 1500-2900 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 parkettázó most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laminált padló felszedése Szekszárdon?

1500 - 2900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Szép napot, több mind 24 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. HParketta csiszolás-lakkozás: 5200 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 8100 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5900 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2400 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2800 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7100 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  2200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, szimpatikus, profi szakemberek! Pontosan a megbeszélt időre érkeztek. Minden lehetőséget korrekten felvázoltak. A munkát tökéletesen elvégezték!

Az egészen rusztikus, antikolt megoldásoktól a modern megjelenésű antracit padló lapokig. Az Edelholz nyolcvan különféle megjelenésű svédpadló típust kínálunk. Kastélypadlók. Svédpadlók. Típusok: Tömörfa parketták, Triplex parketták, Duplex. Feladatok amiket vállalok: padló rétegrend; tölgyfa padló; parketta lakkozás. Minőségi parketta csiszolás

 • Laminált padló felszedése

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Csöpögő és szerintem [fél]hulla bojlerem cseréjét kértem és az Urak gyorsan és minden felmerülő probléma gyors megoldásával végezték el a munkát, a fontos lehetőségekre felhívták a figyelmemet ... köszönöm Uraim :)

Szép napot, több mind 15 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. HParketta csiszolás-lakkozás: 5100 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1100 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 7800 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6000 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2700 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2500 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat. Pontosak, felkészültek, gyorsak, a probléma megoldására törekednek. A régi bojlert elvitték, az újat hozták. Kellemes emberek, csak ajánlani tudom őket.

Magas gyártói minőség akár 25 év garanciával. Tekintse meg laminált padló kínálatunkat! Gyorsan lerakható, karc és nyomásálló laminált padló. Alacsony beépítési magasság. Fő profilunk: műgyanta padló garázsba; laminált padló vágása; chevron parketta. Minőségi padló egy életre

 • Laminált padló felszedése

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Röviden tömören: Rendkívül gyorsak precízek korrektek tisztelet tudok normálisak és értenek a dolgukhoz. Bátran ajánlom őket!!!!!!

Keressen most! És a parkettája, akár holnap is kész lehet. 100% munka garancia. Akár 1 nap alatt elkészül. Árajánlat 1 NAPON BELÜL. GYORS ÁRAJÁNLAT ADÁS. Amiket vállalok: öntapadós vinyl padló; fekete laminált padló; mozaik parketta. Laminált padló konyhába

 • Laminált padló felszedése

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, szakszerű, pontos munkájukat 5-re tudom értékelni! Ezután is csak Őket fogom hívni .Ritkán találkozni ilyen udvarias, kiváló szakemberekkel!

Szép napot, több mind 17 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Hagyományos parketta rakása: 6500 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 6400 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1200 Ft /㎡ Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 10000 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 5800 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2800 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2600 Ft /㎡

 • Laminált padló felszedése

  2500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Precizek,pontosak,minöségi munkát végeztek korrekt áron. Mindig lehet rájuk számítani. Ajánlani tudom mindenkinek .

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó laminált padló felszedése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laminált padló felszedése: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a laminált padló felszedése átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Parkettázók - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok parkettázót Szekszárdon?

Most 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAMINÁLT PADLÓ FELSZEDÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok parkettázót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható parkettázót hívnod ha erre van szükséged: laminált padló felszedése.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy parkettázó?

Egy jó parkettázó részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha parkettázót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas