Nyomógombos wc tartály szerelése Szekszárdon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Nyomógombos wc tartály szerelése? Válassz a 35 legjobb vízvezeték szerelőnk közül Szekszárdon! Korrekt árak 10300-19400 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú tartályt választasz. Ne habozz, válaszd a legjobbat! A Qjob-on könnyedén megtalálod a szükséges szakembert, akik azonnal felkeresnek árajánlattal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindez INGYENES! Ne várj tovább, hívj most!

5 szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Róbert

Róbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

12400 - 23300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a nyomógombos wc tartályok szerelését Szekszárdon!

Cirkó, kazán felújítás akár 24 órán belül, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot. Ha kazáncsere, cirkó cseréjét tervezi gondolja át a felújítást is! Kérjen ajánlatot. SOS esetekben.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    5000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó szakember, gyorsan kijavította, amit kellett. Precízen betartotta, amit megbeszéltünk. Ritka az ilyen korrekt szerelő, ha máskor adódik valami, csakis őt fogom hívni.

Zsolt
3 éve

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük!

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbizható, pontos, precíz nagyon ritka szakember mostanában. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gábor
3 éve

Kazán csere Profi szakmunka garanciával, Fix áron. Kiszállás akár ma! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Átlátható költségterv. Hétfő-Vasárnap 0-24. Korrekt munka korrekt ár. Ingyenes felmérés.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, precíz, kiváló szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül elégedettek vagyunk Farkas Péter úr munkájával. Az előzőleg egyeztetett áron végezte a javítást. A jövőben ha szükség lesz rá biztosan őt hívjuk.

János
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Keresel megbízható szakembert a nyomógombos wc tartályod javításához? Rendelj most az Assistannál, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Az egész INGYEN, és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését, nyomógombos wc tartály szerelése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a nyomógombos wc tartály tömítését?

A nyomógombos wc tartály tömítését akkor kell cserélni, ha a vízszint állandóan csökken, vagy ha a tartály folyamatosan csepeg. A legtöbb tartályhoz kapható tömítés ára általában 500-1500 forint között van. Ajánlott a cserét minél hamarabb elvégezni, hogy elkerüljük a vízszámla emelkedését és a kárt a környezetben.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy tisztítsam meg a nyomógombos tartály öblítő szelepét?

A nyomógombos tartály öblítő szelepének tisztításához vegye ki a tartályt a helyéről, majd öblítse át a szelepet tiszta vízzel. Ha további eltömődés tapasztalható, akkor használjon tisztítószert, mint például a Domestos WC tisztító gélt, amely kifejezetten a WC szelepek tisztítására lett tervezve. Ne feledje, hogy a tartályt mindig alaposan öblítse ki tiszta vízzel, mielőtt visszahelyezi a helyére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a nyomógombos tartály kiömlő szelepét?

A nyomógombos tartály kiömlő szelepének cseréje egyszerű folyamat. Először is, vegye le a tartály fedelét és távolítsa el a régi szelepet. Ezután helyezze be az új szelepet a helyére, és rögzítse megfelelően. Az új szelep ára általában 1000-2000 forint között van. Fontos, hogy a szelep cseréje előtt ellenőrizze, hogy a tartályban nincs-e vízkő vagy más szennyeződés, mivel ezek befolyásolhatják a szelep működését.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cseréljem ki a nyomógombos wc tartály nyomógombjait?

A nyomógombos wc tartály nyomógombjait egyszerűen és gyorsan lehet cserélni. Először is, zárjuk el a vízcsapot, majd távolítsuk el a régi nyomógombot a tartályról. Vásároljunk egy új nyomógombot, például a Grohe Skate Cosmopolitan modellt, amely ára körülbelül 15 000 forint. Helyezzük be az új nyomógombot a tartályra, majd csavarjuk rá a csavarokat. Végül nyissuk meg a vízcsapot és teszteljük a működést.

Olvas