Panel fürdőszoba csempézés Szekszárdon gyorsan és hatékonyan!

Hidegburkolót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hidegburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb hidegburkolókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 36 hidegburkoló közül! Korrekt panel fürdőszoba csempézés árak — 3000-5600 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 hidegburkoló most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a panel fürdőszoba csempézés Szekszárdon?

3000 - 5600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hidegburkolók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hidegburkolót!

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A legkisebb munkától a teljes kivitelezésig. Tisztaság garancia. Ingyenes kiszállás. Garanciát vállalunk. Nyugdíjasoknak kedvezmény. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Lábas kád felújítás; Wc hátfal felújítás, 5x napos határidő, tisztasági mázolás

 • Panel fürdőszoba csempézés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

100 % elégedett vagyok, sok szolgáltató példát vehetne róluk! Pontosak, megbizhatóak, kiváló ár-érték arány. Minden laikus kérdésemre pontos választ kaptam. Bátran forduljanak hozzájuk. Köszönöm a gyors és hatékony segitséget!

Több éve működő szakember gárda vállalja fürdőszobák felújítását. Ingyenes felmérés és tanácsadás. Egyedülálló ajánlatok, rövid határidő. több éves tapasztalat. Szolgáltatásaink: Komplett fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Fürdőszobák átalakítása, lakkozás

 • Panel fürdőszoba csempézés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!

Válogasson kedvére, használja ki az állami támogatást, újítsa fel fürdőszobáját! 12 előre megtervezett fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, különböző stílusban. Szakértő segítség! Keressen minket! Komplett fürdőszobáért! Rugalmas hozzáállás! Fő profilunk: Lábas kád felújítás; Wc felújítás, megbízható lakásfelújítás, kisebb munkát

 • Panel fürdőszoba csempézés

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Csöpögő villanybojlerhez kértem a segítséget. A szerelők kulturáltak voltak,rendben eljöttek, kitisztították a bojlert, megállapították, hogy nem lyukas a készülék. Ezért a javítás mellett döntöttünk, kicseréltek benne alaplapot, alkatrészeket, a javítást kifizettük. Sajnos a hiba távozásuk után is csökkent mértékben ugyan, de fennmaradt, mert ritkábban összegyűlve, néhány percenként egy-egy csepp lecsöppent. Csak néhány nap múlva volt alkalmam, hogy jelezzem ezt a vállalkozónak, hogy a helyszínen is tudjunk lenni az újbóli kiszálláshoz. A szerelők újra eljöttek és a csöpögés okának ekkor már a kilyukadást nevezték meg. A bojler cserét pedig teljes áron a téves diagnózisra és a téves diagnózis alapján kifizetett összegre tekintet nélkül vállalták volna, arra való hivatkozással, hogy a szerelés utáni kilyukadásra nem vállaltak garanciát. Csakhogy, ha tényleg lyukas, akkor az már a szereléskor is az kellett, hogy legyen, hisz a csepegés fennmaradt. A vállalkozó teljesen elzárkózott a felelősségtől, és nekem rótta fel, hogy első alkalommal nem cseréltettem ki a készüléket. Majdhogy nem azt kérte rajtam számon, hogy miért javíttattam a lyukas készüléket, ami teljesen nonszensz. Ha tudtam volna, hogy lyukas, nem fizettem volna a javításra. Én szerettem volna megoldani a helyzetet és kompromisszumként kértem, hogy tudják be az új készülék szerelésének árába a kifizetett összeget. Teljes elutasításra találtam, így most becsapottnak érzem magam. Nem kívánom, hogy következő megrendelőként hasonlóan csalódjanak.

Robert
2 éve

Több mint száz fürdőszoba viseli kezeink munkáját.Kérje ingyenes ár előkalkulánciónkat. Főbb szolgáltatásaink: Csempe felújítás; Panel wc felújítás, Fürdőszobák átalakítása, lazúrozás

 • Panel fürdőszoba csempézés

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Sajnos én magam nem tudtam itthon lenni, Apukám elmondása szerint csúsztak a megbeszélt időhöz képest, és neki kellett telefonálni,hogy várhatóak e még? Mikor végre megérkeztek, neki is álltak, gyorsan, pontosan dolgoztak egy óra alatt végeztek. Mindent beállítottak, elmagyaráztak, korrektül lepapíroztak. Mikor hazaértem, megnéztem az eredményt, a szükséges koszon kívül mindent tisztán találtam, örültem,hogy nem az egész fürdőt kellett kitakarítani, csak ahol dolgoztak, nem történt káresemény. Látszott, hogy erre is figyeltek, pedig meglehetősen szűk lehetett a hely három embernek. :) Roppant hálás vagyok ezért. Ha más szakembert hívtam más ügyben, sikerült mindig mondjuk a falat,a padlót megkarcolni, mert nem figyeltek, ami igen csak elkeserítő. Ezért is emeltem ki a fokozott figyelmüket. :) Ha bárkinek szüksége lesz hasonló szolgáltatásra, biztos,hogy Önöket ajánlom! Köszönöm a munkájukat! :)

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több... Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád festés; Wc burkolás, 9x napos határidő, kisebb munkát

 • Panel fürdőszoba csempézés

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A megbeszélt időpontnál 40(!) perccel korábban jöttek volna, ami nekem nem volt alkalmas. Ezen megsértődtek, és nem is jöttek egyáltalán. Ez csak később, egy telefonhívás után derült ki, maguktól nem értesítettek volna...

Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. tervezés és kivitelezés. Minőség-ellenőrzési teszt. Minőségi tanúsítvány. Generál kivitelezés. Szakember gárda. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Műanyag kád felújítás; Wc burkolás, Komplett átalakítás, cső mázolás

 • Panel fürdőszoba csempézés

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek tudom ajánlani a MESTEREKET. Gyorsak, pontosak, udvariasak, minden úgy történt ahogy ígérték. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hidegburkoló szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hidegburkoló panel fürdőszoba csempézés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel fürdőszoba csempézés: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a panel fürdőszoba csempézés átlagára 10300 - 19400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Szekszárdon a panel fürdőszoba csempézés szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hidegburkolót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FÜRDŐSZOBA CSEMPÉZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek hidegburkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hidegburkolót megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: panel fürdőszoba csempézés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy hidegburkoló segítségét?

Egy megbízható hidegburkoló a panel fürdőszoba csempézés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: hidegburkoló?

Ha egy megbízható hidegburkoló segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A panel fürdőszoba csempézés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas