Panellakás átalakítás Szekszárdon a te elképzeléseid szerint!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 31 kivitelező közül, 26900-50400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szekszárdon bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás átalakítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 kivitelező most online

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a panellakás átalakítás Szekszárdon?

26900 - 50400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Panellakás átalakítás

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Unfer Zoltán és burkolócsapata megérdemli a jo osztályzatot - pontos és precíz munkavégzés, rövid határidök és elfogadható árszint jellemzi tevékenységüket. A munkavégzés részének tekintik a befejezés utáni környezetrendezést, ami szintén érdemeikröl ad bizonyosságot.

Teljes körű generál kivitelezés. Megbízható csapattal, a hosszantartó minőség és a költséghatékonyság jegyében. Feladatok amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gázcsövek festés; Wc burkolás. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Panellakás átalakítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Zoli és Zsolt kiváló szakemberek! Pontos, gyors, precíz munkavégzés, tökéletes kivitelezés. Csak ajánlani tudom Őket!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Nagy tapasztalattal, harmadik generációs családi vállalkozásként állunk rendelkezésére! Megbízhatóság. Szakértelem. Minőség. Fő profilunk: Panel fürdőszoba csempézés; Gipszkarton vakolás; Palatető festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Panellakás átalakítás

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Már másodjára hívtuk a csapatot. Rendkívül korrekt,precíz munkát végeztek. Egyszerűen gyönyörű lett minden. Csak ajánlani tudom azoknak,akik most kezdenek felújításba.

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Generálkivitelezés. Családi házak építése. Kulcsrakész családi házak. Társasházak építése. Főbb szolgáltatásaink: Tapétázás; Falfestés szivaccsal; Kerítés festés. Teljeskörű lakásfelújítás

 • Panellakás átalakítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyönyörű, minőségi, profi burkolás. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Kiváló szakemberek, pontosak, precízek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panel fürdőszoba csempézés; Festés előtti falmosás; Mennyezet festés. Minőségi lakásfelújítás | Forduljon hozzánk bizalommal

 • Panellakás átalakítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt időben jöttek pontosan minden nap, profi szakmunkát végeztek. Folyamatos segítséget kaptunk a megfelelő anyagválasztáshoz. Teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel.

Teljeskörű lakás-ház felújítás, átalakítás. Minőségi munka, határidőben történő befejezés. Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Családi házak építése. Társasházak építése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész családi házak. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Fűtés rézcső festés; Beton erkély felújítás. Burkolás OLCSÓN azonnal

 • Panellakás átalakítás

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Unfer Zoltán több helyiséget burkolt és csempézett a lakásomban. Munkájával nagyon meg vagyok elégedve. Már a szükséges anyagok beszerzésénél és házhoz szállításánál nagyon sokat segített. Magyarázatainál türelmes és érthető. Proaktívan és tisztán dolgozik. A burkolás-csempézés mellett a zuhanyzót is szépen kialakította, és megszervezte az ezzel kapcsolatos vízszerelési munkát is. Munkájában szakmai hozzáértése, a szakma iránti szeretete és szépérzéke vezérli.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás átalakítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás átalakítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a panellakás átalakítás átlagára 4600 - 8700 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Szekszárdon?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS ÁTALAKÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk lakásfelújítás kivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakásfelújítás kivitelezőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: panellakás átalakítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakásfelújítás kivitelező?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megbízható lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A panellakás átalakítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas