Raktér burkolás Szekszárd területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza a legjobb burkoló szakembereket Szekszárdon! Raktér burkolás szolgáltatásunkhoz 27 szakember áll rendelkezésre. Kérjen árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 raktér burkoló most online

Gyula

Gyula

A környéken vagyok.

Endre

Endre

Ingyenes kiszállás.

Mihaly

Mihaly

Érdekel.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Szekszárdon?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Raktér burkolás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Hatalmas választék!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. Ország teljes területén. 500+ megbízás.

 • Raktér burkolás

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész kiszolgálás!

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Raktér burkolás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szuper😊😊

Burkolat Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Kedvezmények.

 • Raktér burkolás

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kicsi a bemutatóterem, de segítőkészek voltak.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 500+ megbízás. 15 év szakmai tapasztalat. Pontos munkakezdés.

 • Raktér burkolás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A kiszolgálás, ügyintézés rendkívül udvarias volt. A termék minőségével viszont nem vagyok elégedett: már lerakás közben egy raklapnyi térkövet félretettem, mert nagyobb darabok hiányoztak belőle. Ezt visszavittem, s korrekt módon ki is cserélték, garantálva ezzel, hogy makulátlan legyen a térkövezett udvarunk. Pár hét elteltével észrevettem, hogy az autóval használt területen újból olyan kövek vannak, melyekről nagyobb darabok lemorzsolódtak. Ezt akkor levélben-fotót is csatolva- jeleztem a gyártó felé. Készségesen válaszoltak is, hogy nyugodjak meg, térköveik minden tekintetben megfelelnek a minőségi követelményeknek, messzebbről kell egyben nézni az egészet. “Gyötörjem, nyúzzam,sózzam nyugodtan” -írták a levélben. Most fél év telt el, nem gyötörtem, nem nyúztam, szimplán rendeltetésszerűen használtam. Napról napra találok újabb darabokat, amiknek a széle málik szét. (20-40mm x 10-15mm, szoval nem kis darabokban) Ha ilyen tempóban folytatódik ez a folyamat, 2 év után már nem tudok olyan messziről ránézni, hogy szépnek lássam. Rendkívül csalódott vagyok. Tisztelettel.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a raktér burkolás átlagos ára 1700 - 3200 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Szekszárdon a raktér burkolás szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Szekszárdon?

Most 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: raktér burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: burkoló?

Ha a legjobb burkoló segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A raktér burkolás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas