Teljes körű redőny szerelés Szekszárdon. Az Ön igényeire szabva!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj redőnyszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Mi vagyunk Szekszárd legjobb redőny szerelői! Rendelkezésedre állnak 26 szakemberünk, akik otthonodat biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik. Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, mondd el nekünk a feladatot, és pillanatok alatt felkeresnek Szekszárdon található szakembereink árajánlataikkal a feladat megoldása érdekében! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted a róluk szóló értékeléseket és kérhetsz további információkat! Ezt mind DÍJMENTESEN megteheted! Válassza ki a legjobb szakembert a listából!

4 redőnyszerelő most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Pal

Pal

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a redőny szerelés Szekszárdon?

10700 - 20100 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező redőnyszerelőt!

Alumínium és fa redőny motorizálása szakszerűen. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

 • Redőny szerelés

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Nincsenek további költségek, apró betűs részek. Számlával, garanciával! Hívjon, és megtaláljuk a közös nevezőt.

 • Redőny szerelés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Célom, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a már meglévő és a jövőbeni Ügyfeleim számára. Egyéni vállalkozó. Keressen fel, szívesen segítek!

 • Redőny szerelés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nem jottek el az időpontra, utána nem voltak elérhetoek egész nap. Megbízhatatlanok.

Furatok készítése 40-500 mm átmérőig, bármilyen falba: födém, oldalfal vagy ferde sík. Lakosságnak, és cégeknek is. Akár 1 furatot is vállalunk. Keressen minket!

 • Redőny szerelés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kiválò

Sanyi Vas
2 éve

Árnyékolás, biztonság, hosszú élettartam, hő és hangszigetelés, könnyen tisztán tartható. Leendő ügyfeleink árnyékolástechnikai igényeire lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsuk. Alumínium Redőny. Motoros Redőny. Vakolható Redőny.

 • Redőny szerelés

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon csúnyán átvert minket! Mikor kijött felmérni a munkát(külső ajtó felszerelése), bizalmat ébresztett bennünk, azt mondta meg lehet oldani.Csak szerelnie kellett volna, beszereztük az ajtót attól a cégtől akit ajánlott, direkt előtte felhivtam, jó- e a méret? Azt monta rendben, elvittükba műhelyébe.Kérte szerezzünk be kilincset is, és igérte beszerzi nekünk a zárat.Feketeleves: kiderült közben, hogy az ajtónk kisebb, nem szólt vigyük vissza cserélni időben legalább, hanem azt mondogatta majd ő "megtoldja" (?!). ELTELT 3 ÉS FEL HÉT!!!! Minden héten igérte hogy jön, aztán hazudozott össze-vissza éppen miért nem ér rá, pedig tudta hogy fontos(kisgyerek miatt, fázunk). Elegünk lett, elmentünk az ajtónkért,semmit nem csinált vele. Ennyit a becsületről, és a megbizhatóságáról.NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj redőnyszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester redőny szerelés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok