Sarokszelep csere Szekszárdon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Sarokszelep csere? Válassz a legjobb szakembereink közül! Bérelj fel 33 vízszerelőt Szekszárdon 2000-3800 Ft/db áron! Valós árajánlatok és vélemények alapján dönts! Nem tudod, hol kezdj? Ne aggódj! Keress minket a Qjob-on és oszd meg velünk a feladatot! Az elérhető szakembereink árajánlatokkal felkeresnek, hogy a lehető leggyorsabban megoldhassák a feladatot! Miért minket válassz? Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Az árak 2000-3800 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú sarokszelepet szeretnél cserélni. Válaszd a Qjob-ot és legyen a sarokszelep cseréd a legjobb kezekben!

5 szakember most online

Márk

Márk

Ingyenes kiszallas.

Ifj.

Ifj.

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

3400 - 6300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szekszárdon!

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk...

  • Sarokszelep csere

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Profi, tiszta munka. Csak ajánlani tudom.

Sándor
2 éve

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi...

  • Sarokszelep csere

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Jött, betolta a görényt és ment. Pár óra múlva ismét eldugulva. 30 év tapasztalat...... ami csak az árban jelentkezett.

József
2 éve

Üveg zuhanyzó kabinok gyártása és beépítése, az egyedi elképzelései alapján. Árgaranciával. Tervezzen, válasszon formát, szerelvényt, mi egy előzetes felmérés alapján...

  • Sarokszelep csere

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két gázkonvektort cserélt le a lakásban. Pontosan érkezett, gyorsan és precízen dolgozott. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, sarokszelep csere közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú sarokszelep ajánlott a mosógéphez?

A mosógépekhez általában univerzális sarokszelepet ajánlanak, amelynek ára általában 500-1500 forint között van. Fontos azonban ellenőrizni a mosógép csatlakozóinak méretét és típusát, hogy biztosan megfelelő sarokszelepet válasszunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan cserélhető ki a sarokszelep a mosógépben?

A sarokszelep cseréje a mosógépben általában egyszerű folyamat. Először is, ki kell kapcsolni a mosógépet és el kell távolítani a vezetéket. Ezután ki kell üríteni a mosógépet és eltávolítani a szűrőt. A sarokszelep általában a szűrő alatt található, és eltávolítható a csavarok kicsavarásával. Az új sarokszelep beszerzése előtt ellenőrizni kell, hogy a mosógép típusához megfelelő méretű és típusú szelepet választunk. Az új szelepet a régi helyére kell szerelni, majd vissza kell helyezni a szűrőt és a vezetéket. Általában a sarokszelep ára 1000-2000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan cserélhető ki a sarokszelep a bidében?

A bidé sarokszelepének cseréjéhez először is le kell zárni a vízszolgáltatást és ki kell csavarozni a régi szelepet. Az új szelep behelyezése előtt javasolt szilikon tömítőanyagot használni a csatlakozóknál. Az árak és a pontos típusok változóak lehetnek, de általában 1000-3000 forint között mozognak. Ajánlott minőségi márkákat választani a tartósság és a megbízhatóság érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan cserélhető ki a sarokszelep a fürdőkádban?

A sarokszelep cseréjéhez először le kell zárni a vízszolgáltatást, majd eltávolítani a régi szelepet a fürdőkád aljáról. A legjobb megoldás egy univerzális sarokszelep, amely általában 2 500-5 000 forintba kerül a boltokban. Az új szelepet a helyére kell szerelni, majd vissza kell kapcsolni a vízszolgáltatást és ellenőrizni kell, hogy nincsenek-e szivárgások. Ha szakemberre van szüksége, a javítás ára általában 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szekszárdon