Szekrény készítés Szekszárd szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szekrénykészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Széleskörű szekrénykészítés Szekszárdon - profi szakemberekkel! Válogass 29 szakértőnk közül és bízd ránk a tökéletes szekrény tervezését és elkészítését! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezd hozzá, ossz meg velünk a problémádat, és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz tőlünk! Mindez INGYEN! Hívj most minket, hogy elkezdhessük a munkát!

4 szekrénykészítő most online

József

József

Érdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a szekrény készítés Szekszárdon?

63400 - 119000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szekrénykészítők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szekrénykészítőt!

Háztól-házig ingyenes, akár azonnali kiszállással Budapest területén belül! Felújítjuk & megjavítjuk a régi, sérült bútorát: Közel 30 éves tapasztalat. 1991 óta....

 • Szekrény készítés

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Voltam már ennél ügyfélbarátabb helyen. Sőt...

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Szekrény készítés

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Profi, kedves, segítőkész csapat. Gyönyörűen dolgoznak. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.

Hozzuk-visszük, javítjuk - bízd ránk a munka nehezét, keress minket még ma! Nem kell azonnal újat venned. Kérj szakértői segítséget, gyere el hozzánk! Óriási alkatrészkészlet. Szakértelem és minőség. Gyors szervíz. Javítás akár még aznap. Online ajánlatkérés.

 • Szekrény készítés

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Üdvözlet! Ismerem a csapatot és csak jókat tudok mondani. Éppen befejeztem a reggelit mert fél órával előbb jöttek, de ez még eltekinthető volt. Nálam is voltak és szakszerű munkát végeztek. Kértem hogy vigyázzanak a bútoraimra és becsomagolták fóliával. Még a korlátra is tettek pokrócot , hogy ha esetleg hozzáérne. A legidősebb a sofőr aki a platón kikötözte a bútorokat, hogy ne dőljenek el. Egyik rakodó fiatal, vicces míg másik komor de nagyon dolgosak voltak. Ajánlani tudom .....

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy részleges felújítását. 1991 óta.

 • Szekrény készítés

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, megbizható kifogásolhatatlan munkát végzett Szabó úr. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Elöszobai gardrobra ajtó készült és beépitett szekrény tolóajtó javitás történt.) Nagyon köszönöm a segitségét!

Mindenféle javítás, szerelés egy mester kezéből. Bízza a munkát szakemberre. Telefonáljon most!

 • Szekrény készítés

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A megbeszélt időpontban, pontosan jöttek. Kb 10 perc alatt felpakolták a lomokat. Ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szekrénykészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szekrény készítés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a szekrény készítés átlagos ára 62200 - 116700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Szekszárdon a szekrény készítés szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Szekszárdon?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost hívnod amennyiben erre van szükséged: szekrény készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

A jó asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas