Teljes körű fürdőszoba felújítás Szekszárdon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fürdőszoba Felújítót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőszoba felújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb fürdőszoba felújítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 fürdőszoba felújító közül! Korrekt teljes körű fürdőszoba felújítás árak — 76900-144200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fürdőszoba felújító most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Ernő

Ernő

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a teljes körű fürdőszoba felújítás Szekszárdon?

76900 - 144200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőszoba felújítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőszoba felújítót!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád beépítés; Lakótelepi wc felújítás, Legjobb árak, fa lakkozás

 • Teljes körű fürdőszoba felújítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon beszéltünk, egy kedves szomszéd gáz üzemű vízmelegítőjének villanybojlerre cserélésével kapcsolatban. Részletesen tájékoztattak ponotsan mi, hogyan fog történni, mire van szükség a munka elvégzéséhez. A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, előtte telefonáltak. Tisztelettudó, udvarias kommunikáció mellett, a munkát 1,5 óra alatt végezték el, kifogástalan minőségben. Mi nem keresünk tovább bojler ügyben más szakembert.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi... Fő profilunk: Öntöttvas kád felújítás; Lakótelepi wc felújítás, Fürdő felújítás 5 napon belül, fa lakkozás

 • Teljes körű fürdőszoba felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

egyszerűen levagyok nyűgözve a munkától amit az Urak végeztek. gyors , precíz, pontos , és teljes körű tájékoztatást kaptam végig . Külön köszönet, hogy vasarnap este mikor először telefonáltam hosszú perceken keresztül órási türelemmel, és szakértelemmel próbálta Nyári úr megbeszélni velem mik az opciók és vajon mi lehet a probléma, majd azonnal adott egy időpontot amikorra vállalni tudta a bojler megnézését. Még korábban is érkeztek a címemre, és rekord idő alatt teljeskörűen felújítottak a bojlerem. nagyon hálás vagyok nekik, es tiszta szívből ajánlom őket bárkinek!

Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! 15 éves tapasztalattal vállaljuk fürdőszobája komplett, teljes körű felújítását. Rejtett költségek nélkül. 10 éves tapasztalat. Előre megírt ütemterv.... Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád lefolyó szerelés; Lakótelepi wc felújítás, Új Fürdő, profi munka 4-5 nap, konyha festés

 • Teljes körű fürdőszoba felújítás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Csak szuperlativuszikban tudok nyilatkozni. Bojler csere volt. Telefonon elsőre nem sikerült elérnem az Urakat, az e-mailes megkeresésemre gyorsan reagáltak. De időközben én kerestem mást, azonban a megbeszélt napon délelőtt változott a program, így gyorsan kellett keresnem másik szerelőt. Újra felhívtam Nyári urat és egyeztettünk időpontot, sajnálatomra nem az napra. Kb 20 perccel később visszahívott, hogy lemondtak egy időpontot, 1 óra múlva érkeznek. Két kollégája kicsit késett, de a megbeszélt időpontban hívtak, hogy megcsúsztak a másik helyen, ezért később érnek hozzám. Le a kalappal az Urak előtt, kedvesek, mosolygósak, gyorsak és szakszerűek. Az új bojlert is ők hozták, a számlát elektronikusan azonnal megküldték. Profi az egész cég. Köszönöm a munkájukat és hálás szívvel ajánlom őket.

Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! 15 éves tapasztalattal vállaljuk fürdőszobája komplett, teljes körű... Szolgáltatásaink: Akril kád felújítás; Wc csempézés, 4-5 nap felújítási munkaidő, lazúrozás

 • Teljes körű fürdőszoba felújítás

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egy 150 literes, korosodó bojlert cseréltettem le velük egy meglehetősen kicsi fürdőszobában. Fogalmam sincs, hogy emelték le, hogy szinte semmit se kellett kipakolni a fürdőből, de megemelem a kalapom előttük. 1 óra alatt végzett a 3 fős brigád, semmi maszatolás, bénázás, ahogy azt kell. Fizetendő összeg előre letárgyalva, plusz pénzért felraktak még egy szelepet, ami opcionális volt, de én kértem. Mindenkinek ajánlom őket, jól dolgoznak.

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Szolgáltatásaink: Kádtöltő csaptelep szerelés; Wc burkolás, fürdőszoba átalakítása, hőszigetelés

 • Teljes körű fürdőszoba felújítás

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tökéletes választás volt Önökkel végeztetni a munkát. Segítettek a gázbojlerről villanybojlerre történő átállás során a legoptimálisabb megoldást megtalálni. Mindazt a munkafolyamatot, amit tájékoztatójukban ígértek, maradéktalanul elvégezték. Külön értékelem, hogy a munkát az első telefonhívásomat követő napon már be is fejezték. A szolgáltatás vállalási árát a végzett munka sokrétűségét tekintve reálisnak ítélem. Többek között különösen azoknak ajánlom figyelmébe vállalkozásukat, akik azzal a problémával találkoznak, hogy állagromlott kéményük miatt záros határidőn belül villanybojleres melegvízellátásra kell áttérniük.

Sándor H.
Sándor H. 3100 Salgótarján Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc felújítás, 7x napos határidő, kisebb munkát

 • Teljes körű fürdőszoba felújítás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, precíz és segítőkész. Csak ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőszoba felújító szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőszoba felújító teljes körű fürdőszoba felújítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Teljes körű fürdőszoba felújítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a teljes körű fürdőszoba felújítás átlagos díja 9800 - 18500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőszoba Felújítók - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Szekszárdon a teljes körű fürdőszoba felújítás szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőszoba felújítót Szekszárdon?

Most 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELJES KÖRŰ FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok fürdőszoba felújítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható fürdőszoba felújítót megbíznod ha szükséged van erre: teljes körű fürdőszoba felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy fürdőszoba felújító segítségét?

Egy jó fürdőszoba felújító a teljes körű fürdőszoba felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: fürdőszoba felújító?

Ha egy megbízható fürdőszoba felújító segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A teljes körű fürdőszoba felújítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas