WC burkolás Szekszárdon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj wc burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Bízza WC burkolását Szekszárdon a 27 szakemberre! Gyors és minőségi szolgáltatások, amik garantáltan megfelelnek igényeinek. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 wc burkoló most online

József

József

Ma is elvállalom.

Szabolcs

Szabolcs

A környéken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a wc burkolás Szekszárdon?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc burkolók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező wc burkolót!

Csempe és burkolat, padlólapok, építőanyagok kiváló áron, Online! Otthondepo.hu. Országos Házhozszállítás. Postapontra is rendelhet. Vevőszolgálati tanácsadás.

 • WC burkolás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Jo ár értek!

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Megfizethető árak. Garancia. Gyors és szakszerű munka. Professzionális csapat.

 • WC burkolás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Precíz és megbízható. Maradéktalanul elvégezték a vállalt munkát. (sőt) Tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom.

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • WC burkolás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesen segítettek, gyönyörű csempét vettünk.

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Vízhatlan padlók. Laminált és vinilpadló. Önnek tervezve. Van közel kereskedő. Könnyen lerakható.

 • WC burkolás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Készséges barátságos és segítőkész szakemberek.

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Vízhatlan padlók.

 • WC burkolás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

,,....legjobb a szakmában.....,,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj wc burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló wc burkolás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

WC burkolás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a wc burkolás átlagos ára 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Szekszárdon?

Jelenleg 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést WC BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: wc burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a wc burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas