Zuhanykabin beépítése panelba Szekszárd szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Keresel megbízható szakembert zuhanykabin beépítéséhez panelba? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on 34 vízszerelő közül választhatsz, akik mindannyian korrekt és precíz munkát végeznek. Az árak 16600-31100 Ft/db között mozognak, de az ár függ a beépítendő kabin típusától és a munka nehézségétől is. Miért választanál mást, ha nálunk minden egyszerű és gyors? Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi garantáljuk, hogy a legjobb szakemberek felkeresnek árajánlataikkal! Ráadásul DÍJMENTESEN! Ne habozz, értékeld fel a legjobb szakembereket Szekszárdon a Qjob-on!

5 zuhanykabin beépítője panelba most online

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

17800 - 33300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zuhanykabin beépítői panelban Szekszárdon!

Üveg zuhanyzó kabinok gyártása és beépítése, az egyedi elképzelései alapján. Árgaranciával. Tervezzen, válasszon formát, szerelvényt, mi egy előzetes felmérés alapján...

  • Zuhanykabin beépítése panelba

    5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két gázkonvektort cserélt le a lakásban. Pontosan érkezett, gyorsan és precízen dolgozott. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László
2 éve

Tartsa kézben kivitelezését építőipari projektvezető megbízásával! Garantált biztonság! Értékbecslés. Projektvezetés. Kivitelezés.

  • Zuhanykabin beépítése panelba

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy zuhanyrendszer felszereléséhez vettem igénybe a szolgáltatást. Több szakembert is megkerestem, akik nem vállalták a munkát, míg végül szerencsére rátaláltam Farkas Péterre. Precíz, kiváló szakember, nagyon kedves, és abszolút elégedett voltam a munkájával. Legközelebb is őt keresem majd.

Sándor
2 éve

Cirkó, kazán felújítás akár 24 órán belül, gyorsan, költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot. Ha kazáncsere, cirkó cseréjét tervezi gondolja át a felújítást is! Kérjen ajánlatot. SOS esetekben.

  • Zuhanykabin beépítése panelba

    5000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó szakember, gyorsan kijavította, amit kellett. Precízen betartotta, amit megbeszéltünk. Ritka az ilyen korrekt szerelő, ha máskor adódik valami, csakis őt fogom hívni.

Zsolt
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelt zuhanykabin beépítőjét panelba, és élvezd a percek alatt érkező ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Az egész ingyen, kötelezettségmentesen! Kattints itt, hogy megrendeld!

Egy zuhanykabin beépítője panelba, zuhanykabin beépítése panelba közben Szekszárdon