Minőségi zuhanykabin csaptelep javítása Szekszárdon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Zuhanykabin csaptelep javítása? Válassz a 34 legjobb vízszerelőnk közül! Korrekt árak: 9200-17300 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembereket Szekszárdon! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találhatnál szakembert a Qjob-on. Csak oszd meg velünk a feladatot, és a környéken elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlük. Minden mindez DÍJMENTESEN! Az árak 9200-17300 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabin csaptelep javításra van szükséged.

5 szakember végzi a zuhanykabin csaptelep javítását most online

Gergely

Gergely

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szekszárdon?

12500 - 23400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik a zuhanykabin csaptelepek javítását Szekszárdon!

Teljes ügyintézéssel és minden szükséges engedéllyel vállaljuk a kazáncseréjét. Mestervizsgánk műszaki-biztonsági felülvizsgálói és kéményszerelői végzettségünk van. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi...

  • Zuhanykabin csaptelep javítása

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Jött, betolta a görényt és ment. Pár óra múlva ismét eldugulva. 30 év tapasztalat...... ami csak az árban jelentkezett.

József
3 éve

99% egyezés a Zuhanytálca Beépítése. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Zuhanytálca Beépítése keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a...

  • Zuhanykabin csaptelep javítása

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz munkát végző, korrekt szerelő. Nem hittem, hogy van még ilyen. Csak egy konvektor beüzemelését beszéltük meg előre, de idő közben kiderült, hogy egy másikat is át kell nézni és szó nélkül megcsinálta. Sok más szerelővel ellentétben ő tényleg kijön a megbeszéltek szerint, sőt előtte lévő nap felhívott, hogy még mindig megfelelő-e az időpont! Csak ajánlani tudom!

Péter
2 éve

Tartsa kézben kivitelezését építőipari projektvezető megbízásával! Garantált biztonság! Értékbecslés. Projektvezetés. Kivitelezés.

  • Zuhanykabin csaptelep javítása

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy zuhanyrendszer felszereléséhez vettem igénybe a szolgáltatást. Több szakembert is megkerestem, akik nem vállalták a munkát, míg végül szerencsére rátaláltam Farkas Péterre. Precíz, kiváló szakember, nagyon kedves, és abszolút elégedett voltam a munkájával. Legközelebb is őt keresem majd.

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a zuhanykabin csaptelep javítás szolgáltatást helyi szakemberektől, akik percek alatt érkeznek és INGYEN adnak árajánlatot! Nincs kötelezettség, csak a legjobb ajánlattal távozhatsz. Kattints IDE most!

Egy szakember végzi a zuhanykabin csaptelep javítását, zuhanykabin csaptelep javítása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok