Automata mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 mosógép szerelő közül! Korrekt automata mosógép javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 mosógép szerelő most online

Péter

Péter

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata mosógép javítás Szekszárdon?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Minden munkára garanciát adunk, melynek mértéke: nettó 30000ft alatti javításoknál 6 hónap, nettó 30000ft felett 12 hónap. A javítási költségen felül, adódhat alkatrész költség is. Csak saját alkatrész raktárról dolgozunk, az alkatrész beszerzéseket mi végezzük, erre tudunk garanciát vállalni. A javítások 90% -ához nem szükséges alkatrész felhasználás!

 • Automata mosógép javítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Bevittem a feleségem telefonját kijelzőcserére. Abszolút gyorsan és hatékonyan működött az úriember. Ár-érték arányban kiváló szolgáltatást kaptam. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, akinek jó iPhone szervízre van szüksége.

Szombathely dolgozom, megyében is! AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Segítség telefonon 0 Ft. Fix áron. Profi szakszerviz. Kiszállás 0 Ft.

 • Automata mosógép javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nulla segítőkészség ...

Üdvözlöm! Bojler javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz.

 • Automata mosógép javítás

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Egy barátságos, segítőkész szerviz. Mindent elmondanak amit a szerviz folyamatokról tudni illik. Ünnepek előtt vittem szervizbe a számítógépemet és annak ellenére, hogy figyelmeztettek várólistára 2 napon belül készen is volt a gépem. Kaptam kedvezmény kártyát is amit levásárolhatok. Köszönöm!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Bízza rá a gépét megbízható szakemberekre, válassza a gyors javítást Bosch minőségben. Töltse ki az online javításmegrendelő lapot, csak pár percet vesz igénybe.

 • Automata mosógép javítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Hozzáértő, lelkiismeretes és kedves dolgozók. Teljes az elégedettség!

Tisztelt Érdeklődő! Válassz okosan háztartási gép szerelő szakembert! Háztartási kis és nagy gépek szervízelése. Valós értékelések. . Írásban vagy telefonon. . Ingyenes ajánlatkérés.

 • Automata mosógép javítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Elnézést az édesapám volt jelen minden rendben volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő automata mosógép javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Automata mosógép javítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon az automata mosógép javítás átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Szekszárdon a vezérlés csere szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRLÉS CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: vezérlés csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosógép szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas