Bluetooth fülhallgató javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 5 fülhallgató szerelő közül! Korrekt bluetooth fülhallgató javítás árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 fülhallgató szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bluetooth fülhallgató javítás Szekszárdon?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Bluetooth fülhallgató javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szuper mester! Udvarias, profi. Egy óra alatt megjavítottam egy halott kamerát.

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Bluetooth fülhallgató javítás

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű technikus, mindent azonnal elvégeztek, nagyon megfizethető, minden ob'yasnil, kommentált, nagyon-nagyon ajánlott👌

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Bluetooth fülhallgató javítás

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Minden tip top, gyors érkezés és minden nagyon gyorsan megtörtént.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő bluetooth fülhallgató javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bluetooth fülhallgató javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a bluetooth fülhallgató javítás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Szekszárdon a bluetooth fülhallgató javítás szolgáltatáshoz már 8 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fülhallgató szerelőt Szekszárdon?

Most 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fülhallgató szerelő?

Egy fülhallgató szerelő ezzel a munkával bízható meg: bluetooth fülhallgató javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fülhallgató szerelő?

Egy jó fülhallgató szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha fülhallgató szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas