Indukciós főzőlap szervíz szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap szervíz árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap szervíz Szekszárdon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Az egyszerűektől a nagyobb javításokig megoldjuk háztartási gépei és klímája problémáit. Főzne de tönkrement az elszívó vagy a sütő? Mi megjavítjuk.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt gyors kiszolgálás, kedvező ár!😊

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. . Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Kedves kiszolgálás! Gyors precíz munka. Köszönöm

György vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Országosan. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek, barátságosak és hozzártők az ott dolgozók, remek csapat! Csak ajánlani tudom!

Patrik
2 éve

Szekszárd dolgozom, megyében is! Fedezzen fel Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Eredmények több forrásból. Szerezzen Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Fedezze fel találatok millióit itt. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Indukciós főzőlap szervíz

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan érkezett. A hibamegallapitas és kiszállás díja 7.000 Ft volt. A mosogatógép elektronikaja javíthatatlan. Bontasbol való cserére elojegyezve.

A megoldások embere vagyok. Mosógép, mosogatógép, szárítógép, főzőlapok villanytűzhelyek javítása. Országosan! Javítás a helyszínen!

 • Indukciós főzőlap szervíz

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Egy 11 éves TEKA elszívóval kapcsolatban kerestem meg, mert költözés után az új helyen felszerelve érezhetően csökkent a készülék teljesítménye a korábbiakhoz képest. Nagyon korrekt tájékoztatást és megoldási javaslatot kaptam. Nagyon ritka hogy ilyen szolgáltatóval találkozzon az ember Magyarországon. Kicsit sajnálom is most, hogy a korábbi TEKA gépparkunkat részben más márkára cseréltük...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap szervíz közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap szervíz: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon az indukciós főzőlap szervíz átlagára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Szekszárdon a kerékcsere szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÉKCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gumiabroncs-javítót hívnod ha szükséged van erre: kerékcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy háztartásigép szerelő?

Egy megbízható gumiabroncs-javító pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: indukciós főzőlap szervíz?

A kerékcsere és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy gumiabroncs-javítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas