Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 6700-12600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hangszóró szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Szekszárdon?

6700 - 12600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Jamo hangszóró javítás

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A mestert ajánlom. Minőségi, nem drága és a munka gyors volt.

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Jamo hangszóró javítás

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ez a technikus nagyon gyorsan jött, mindent rendbe hozott. A TV működik :) Köszönöm szépen a gyorsaságot és a minőségi munkát!

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Jamo hangszóró javítás

    4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden rendben lett volna, de valahogy az ott lévő vashajó meghalt. És egy mini probléma helyett a probléma globálisabbá vált ((((

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jamo hangszóró javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a jamo hangszóró javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: jamo hangszóró javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy jó hangszóró szerelő a jamo hangszóró javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha egy megbízható hangszóró szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A jamo hangszóró javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas