Jbl javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 hangszóró szerelő közül! Korrekt jbl javítás árak: 6200-11700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jbl javítás Szekszárdon?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Jbl javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szuper mester! Udvarias, profi. Egy óra alatt megjavítottam egy halott kamerát.

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Jbl javítás

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű technikus, mindent azonnal elvégeztek, nagyon megfizethető, minden ob'yasnil, kommentált, nagyon-nagyon ajánlott👌

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Jbl javítás

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Minden tip top, gyors érkezés és minden nagyon gyorsan megtörtént.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jbl javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jbl javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a jbl javítás átlagára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Szekszárdon a jbl javítás szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Szekszárdon?

Most 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JBL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő munkával bízható meg bátran: jbl javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy jó hangszóró szerelő a jbl javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha egy megfelelő hangszóró szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A jbl javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas