Mosógép bekötése a lefolyóba szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése a lefolyóba árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 vízszerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése a lefolyóba Szekszárdon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Garanciaidőn túli szervizelést, rövid határidővel és olcsón vállalunk! Részletek

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló kiszolgálás, kiváló szakmai hozzáértés!

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. A felmérés teljesen ingyenes és semmilyen kötöttséggel nem jár.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmasak, segìtőkészek.

Szekszárd dolgozom, megyében is! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Szakszerű felmérés. Precíz kivitelezés. Pontos határidők. Minőségi alapanyagok. Ingyenes kalkuláció. Többszáz elégedett ügyfél.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Körülményes információ csere után telefonon feladat ár és időpont egyeztetést követően időben nem jelent meg a munka elvégzésére. Az ígért munkavégzés időpontjában felhívtam és tiszteletteljes érdeklődésemre kioktatás és a elvégzésétől történő visszalépés volt a reakciója. Nem megbízható, nsm szolgáltató hanem bosszantó

Kedves érdeklődő! Budapest legújabb segélyszolgálata gyorsan és hatékonyan megoldja a problémát. Rendelje meg akkucseréjét online és fizessen egyszerűen bankkártyával kollégánknál. Kártyás fizetés.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszi a segítségeteket 😉

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Minőségi Alkatrészek. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Szerviz futár. Árgarancia. Akár 1 Órán Belül.

 • Mosógép bekötése a lefolyóba

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szakszerű kiszolgálás,gyors szervíz. Csak ajánlani tudom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése a lefolyóba közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése a lefolyóba: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a mosógép bekötése a lefolyóba átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Szekszárdon a mercedes automata váltó felújítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 7 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MERCEDES AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: mercedes automata váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a mercedes automata váltó felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha vízszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas