Mosógép bekötése csapra szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése csapra árak — 5400-10200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 vízszerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése csapra Szekszárdon?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Nincs külön kiszállásidíj. Vezérlő panel javítása. Megfizethető árak. Budapesten, Pest megyében. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás.
 • Mosógép bekötése csapra

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Olyan problémával fordultam hozzájuk, amiben végül nem tudtak segíteni, de így is kedvesen válaszoltak minden kérdésemre, és részletes tájékoztatást adtak.

György vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Országosan. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra.

 • Mosógép bekötése csapra

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek, barátságosak és hozzártők az ott dolgozók, remek csapat! Csak ajánlani tudom!

Patrik
2 éve

Szombathely dolgozom, megyében is! Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás Vizsgálat Azonnal. Árajánlat szinte Azonnal. Légkondícionáló. Korrekt Árak. Klíma fűtésre. Teljeskörű Szolgáltatás. Klíma.

 • Mosógép bekötése csapra

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb! Remek szerelő és nem lehúzni akar, hanem segíteni.

A megoldások embere vagyok. A felmérés teljesen ingyenes és semmilyen...

 • Mosógép bekötése csapra

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Három hét alatt nem volt semmi vissza jelzés a javításra

Üdvözlöm! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor csere 30 perc. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. . Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Mosógép bekötése csapra

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jo szerviz jo idoveles minosegi munkat vegeznek😆😆

dubcsek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése csapra közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése csapra: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a mosógép bekötése csapra átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Szekszárdon a váltó javítás szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk vízszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: váltó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi vízszerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha vízszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas