Porszívó gégecső javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó gégecső javítás árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 porszívó szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó gégecső javítás Szekszárdon?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

András vagyok. Érdemes klímaszerelő szakember véleménye alapján dönteni a szempontok sokrétűsége miatt. Cégünk munkatársai a szerelés előtti ingyenes felmérés során segíthetnek Önnek.

 • Porszívó gégecső javítás

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Még nem tudom mit fogok csinálni, de ezt nem hagyom annyiban..😡"

Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Nincs külön kiszállásidíj. Vezérlő panel javítása. Megfizethető árak. Budapesten, Pest megyében. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás.
 • Porszívó gégecső javítás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Olyan problémával fordultam hozzájuk, amiben végül nem tudtak segíteni, de így is kedvesen válaszoltak minden kérdésemre, és részletes tájékoztatást adtak.

Szombathely dolgozom, megyében is! AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Segítség telefonon 0 Ft. Fix áron. Profi szakszerviz. Kiszállás 0 Ft.

 • Porszívó gégecső javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nulla segítőkészség ...

Szekszárd dolgozom, megyében is! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Szakszerű felmérés. Precíz kivitelezés. Pontos határidők. Minőségi alapanyagok. Ingyenes kalkuláció. Többszáz elégedett ügyfél.

 • Porszívó gégecső javítás

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Körülményes információ csere után telefonon feladat ár és időpont egyeztetést követően időben nem jelent meg a munka elvégzésére. Az ígért munkavégzés időpontjában felhívtam és tiszteletteljes érdeklődésemre kioktatás és a elvégzésétől történő visszalépés volt a reakciója. Nem megbízható, nsm szolgáltató hanem bosszantó

Üdvözlöm a profilomon. Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma javítás. Klíma karbantartás.

 • Porszívó gégecső javítás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Rögtön megnézte és javította az apró hibát

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó gégecső javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó gégecső javítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a porszívó gégecső javítás átlagos díja 4200 - 8000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Szekszárdon az autó polírozás szolgáltatáshoz már 7 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok porszívó szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 5 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk porszívó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: autó polírozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó porszívó szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: porszívó gégecső javítás?

Az Autó polírozás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas