Reflex hangszóró javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 hangszóró szerelő közül! Korrekt reflex hangszóró javítás árak — 5500-10400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a reflex hangszóró javítás Szekszárdon?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Reflex hangszóró javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a hatékonyságát, a munkája minősége kiváló és gyors volt. Tudom ajánlani!

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Reflex hangszóró javítás

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ez a technikus nagyon jó szakember, aki érti a dolgát. Még aznap bejött, mindent gyorsan és jól csinált. Ajánlom!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Reflex hangszóró javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

ez a technikus gyorsan és hatékonyan megjavította a tv-t! Köszönöm szépen a munkát. Mindenkinek ajánlom ezt a technikust!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő reflex hangszóró javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Reflex hangszóró javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a reflex hangszóró javítás átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hangszóró Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést REFLEX HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő feladattal kereshető meg: reflex hangszóró javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy megbízható hangszóró szerelő a reflex hangszóró javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: reflex hangszóró javítás?

A reflex hangszóró javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy hangszóró szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas