Telefon pixelhiba javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt telefon pixelhiba javítás árak — 4100-7700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Barnabas

Barnabas

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon pixelhiba javítás Szekszárdon?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Munkáim:, törött telefon kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere, xiaomi kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, telefon alaplap javítás

Fő profilunk:, telefon usb csatlakozó javítás, törött kijelző telefon adatmentés, vezetékes csengő szerelés, üvegkarc eltávolítás, telefon akkumulátor csere

  • Telefon pixelhiba javítás

    3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors és profi, udvarias és pontos fiatalember (iPhone képernyőcsere)

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, xiaomi kijelző javítás, samsung akkumulátor csere, törött telefon kijelző javítás, iphone se akkumulátor csere

  • Telefon pixelhiba javítás

    6700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan és minőségileg elvégezte a feladatot, hogy cserélje ki a kamera lencséjét a telefonon, örülök, hogy minden kérdésre őszintén válaszolt (nagyon gyakran a válasz, amit hallani akar az ügyfél). Újra igénybe fogom venni, és ajánlom őt!

Miklós vagyok. Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon adatmentés, alcatel kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, alcatel kijelző javítás, iphone 6s akkumulátor csere

  • Telefon pixelhiba javítás

    6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Ez nem az első alkalom, hogy kapcsolatba lépek veled, minden kiváló, mint mindig, 5+

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon pixelhiba javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon pixelhiba javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a telefon pixelhiba javítás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szekszárdon?

Most 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SMART SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: smart szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: telefon pixelhiba javítás?

A smart szerviz és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas