Telefon takarítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 telefon szerelő közül! Korrekt telefon takarítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon takarítás Szekszárdon?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! Számítógép, laptop, tablet vagy telefon az adat mindenhonnan elveszhet, megsérülhet. Hozd be hozzánk és Mi mindent megteszünk azért, hogy megmentsük a fájlokat!

Szolgáltatásaink:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, vezetékes telefon javítás, mobiltelefon javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon takarítás

    6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsan és nagyon jól megoldotta a mikrofon problémáját!

A megoldások embere vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon kijelző csere, iphone 6 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere, törött kijelző javítás

Főbb szolgáltatásaink:, telefon kamera javítás, telefon üveg karc javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon alaplap javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

  • Telefon takarítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyszerű! Kicserélte a képernyőmet, kicserélte az akkumulátort, valamint megnézte a laptopomat is, és adott egy védőüveget az iPhone-omra. A munka nagyon magas színvonalú volt. Ajánlani fogom Igort barátaimnak és ismerőseimnek, mint a berendezések javításának szakértőjét.

Tisztelt megrendelők! Munkáim:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera javítás, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, telefon üvegcsere

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Telefon takarítás

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A munka bonyolultsága ellenére a munka kiváló! Az ember nagyon jól érti a dolgát, minden rendben van és gyors!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon takarítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon takarítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a telefon takarítás átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Szekszárdon a riasztó javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RIASZTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha szükséged van erre: riasztó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a riasztó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A riasztó javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas