Tv pixelhiba javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 tv szerelő közül! Korrekt tv pixelhiba javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 tv szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv pixelhiba javítás Szekszárdon?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Az okos tévék javítási árait érdemes külön venni, mert itt nem csak a led hibák a népszerűek, hanem a szoftver hibák is. Általánosságban elmondható, hogy a smart szoftverrel 3-4 év használat után jelentkeznek problámák és használhatatlan lesz. Így érdekes lehet a szoftver hibák javítási árai is ami szintén 8.000 Ft – tól indul és a tv típusától függően elég változékony nagyságrendet mutat. Szoftver hibád van akkor is általában, ha bekapcsolás után újraindul a Samsung smart tévé. Ennek a javításnak az áráról is emailben célszerű érdeklődni, ha pontosan akarsz tudni, de kb. 8000Ft és 20.000 Ft között szokott lenni. ( csak irányár!!! )
  • Tv pixelhiba javítás

    6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Mindent tökéletesen kijavított! Szuper mester! Megszüntette a kiégett LED-ek okát! Ajánlanám őt barátaimnak és ismerőseimnek.

Ha a tv javításra kerül a sor, akkor jó hírrel szolgálunk Önnek! Tv szerelő hívása esetén mi az Ön rendelkezésére állunk. Bármely munkanapon a tévészerelő az Ön rendelkezésére áll. Jelentősen meggyorsíthatja a tv javítást, ha tudja, hogy milyen típusú tévével rendelkezik, ha nem tudja, akkor az alábbi felsorolással valamint ismertetéssel könnyedén azonosíthatja a televízió típusát: SMART televízió, LED televízió. LCD televízió, OLED televízió, Plazma televízió, Kivetítő projektor.
  • Tv pixelhiba javítás

    4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Minden szuper!!! Nagyon udvarias technikus, aki tudja, mit csinál. Minden nagyon profi és rendezett volt. Ajánlom mindenkinek!

Villámcsapás, ill. szakvélemény. A tavaszi és nyári időszakban egyre jellemzőbbek a viharok melyeket áramingadozások, kimaradások és elektromos kisülések villámok kísérnek. Ha már megtörtént a károsodás a készülékeket áramtalanítani kell. Szervizünk szakemberei igény szerint akár helyszíni kiszállással segítenek önnek a lehető leggyorsabb megoldás megtalálásában. Érvényes lakásbiztosítás esetén ellenőrizni kell, hogy a szerződés kiterjed-e a villám másodlagos hatására is. Ebben az esetben az általunk kiadott szaknyilatkozattal a biztosítója rövid időn belül kifizeti Önnek a kiadott végszámla összegét. Bizonyos esetekben olyan mértékű a meghibásodás , hogy a helyreállítás gazdaságtalanná tartós alkatrész anyaghiány esetén pedig megoldhatatlanná válik. Ilyenkor a megoldás a készülékek teljes leselejtezése. Ebben is tudunk segíteni hivatalos selejtezési nyilatkozat kiállításában.
  • Tv pixelhiba javítás

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerű szakember. Azonosította a problémát. Gyorsan és magas minőségben javította a problémát. Nagyon elégedett vagyok a szakember munkájával. Mindenkinek ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv pixelhiba javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tv pixelhiba javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a tv pixelhiba javítás átlagos ára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tv Szerelők - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Szekszárdon?

Most 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TV PIXELHIBA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tv szerelő?

Egy tv szerelő a következő munkával kereshető meg: tv pixelhiba javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tv szerelő?

Egy megbízható tv szerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: tv szerelő?

Ha egy megbízható tv szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tv pixelhiba javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas