Varrógép felújítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép felújítás árak: 6800-12800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 varrógép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Balazs/Sarosd

Balazs/Sarosd

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép felújítás Szekszárdon?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Az egyszerűektől a nagyobb javításokig megoldjuk háztartási gépei és klímája problémáit. Főzne de tönkrement az elszívó vagy a sütő? Mi megjavítjuk.

 • Varrógép felújítás

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt gyors kiszolgálás, kedvező ár!😊

Üdv András vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. . Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Varrógép felújítás

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Kedves kiszolgálás! Gyors precíz munka. Köszönöm

György vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Országosan. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra.

 • Varrógép felújítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek, barátságosak és hozzártők az ott dolgozók, remek csapat! Csak ajánlani tudom!

Patrik
2 éve

Szekszárd dolgozom, megyében is! Fedezzen fel Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Eredmények több forrásból. Szerezzen Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Fedezze fel találatok millióit itt. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Varrógép felújítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan érkezett. A hibamegallapitas és kiszállás díja 7.000 Ft volt. A mosogatógép elektronikaja javíthatatlan. Bontasbol való cserére elojegyezve.

A megoldások embere vagyok. Mosógép, mosogatógép, szárítógép, főzőlapok villanytűzhelyek javítása. Országosan! Javítás a helyszínen!

 • Varrógép felújítás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Egy 11 éves TEKA elszívóval kapcsolatban kerestem meg, mert költözés után az új helyen felszerelve érezhetően csökkent a készülék teljesítménye a korábbiakhoz képest. Nagyon korrekt tájékoztatást és megoldási javaslatot kaptam. Nagyon ritka hogy ilyen szolgáltatóval találkozzon az ember Magyarországon. Kicsit sajnálom is most, hogy a korábbi TEKA gépparkunkat részben más márkára cseréltük...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép felújítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép felújítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a varrógép felújítás átlagos ára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek varrógép szerelőt Szekszárdon?

Most 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MŰSZAKI VIZSGA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy varrógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: műszaki vizsga vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó varrógép szerelő?

A jó autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: varrógép szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A műszaki vizsga és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas