Videomagnó javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Videómagnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videómagnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 videómagnó szerelő közül! Korrekt videomagnó javítás árak: 5100-9600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 videómagnó szerelő most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videomagnó javítás Szekszárdon?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb videómagnó szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videómagnó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Videomagnó javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a hatékonyságát, a munkája minősége kiváló és gyors volt. Tudom ajánlani!

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Videomagnó javítás

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ez a technikus nagyon jó szakember, aki érti a dolgát. Még aznap bejött, mindent gyorsan és jól csinált. Ajánlom!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Videomagnó javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

ez a technikus gyorsan és hatékonyan megjavította a tv-t! Köszönöm szépen a munkát. Mindenkinek ajánlom ezt a technikust!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videómagnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videómagnó szerelő videomagnó javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Videomagnó javítás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a videomagnó javítás átlagos ára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Szekszárdon a videomagnó javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek videómagnó szerelőt Szekszárdon?

Most 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOMAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy videómagnó szerelő?

Egy videómagnó szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: videomagnó javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy videómagnó szerelő?

Egy jó videómagnó szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: videómagnó szerelő?

Ha profi videómagnó szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A videomagnó javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas