Kutya nevelésre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Kutyakiképzőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kutyakiképző szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kutyakiképzőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 kutyakiképző közül válogathatsz. Korrekt kutya nevelés árak: 5900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb kutyakiképzőt Szekszárdon Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szekszárd környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 kutyakiképző most online

Szatmári

Szatmári

A környeken vagyok.

Viktória

Viktória

erdekel.

Georgina

Georgina

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kutya nevelés Szekszárdon?

4700 - 8900 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatgondozók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kutyakiképzőt!

Éva T.
Éva T. 7100 Szekszárd Online

 • Kutya nevelés

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Az étel nem rossz de sajnos az adagok eléggé kicsik az árukhoz képest...

Attila
2 éve

 • Kutya nevelés

  2000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Szőnyegeimet gyönyörű tisztán kaptam vissza, mint újkorában. Nagyon kedvesek és készségesek!

Mihály
2 éve

 • Kutya nevelés

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű végeredmény, megbízható, precíz munka! Köszönjük Gáborh ,h újjá varázsoltad az ágyat! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Veronika
2 éve

 • Kutya nevelés

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A szőnyeg szép tiszta lett, de először valamiért nem száradt meg az egyik vége, és poshadt szaga lett... ezután a hölgy mondta, hogy visszaküldi átöblíteni és szárítani... újabb egy hét múlva visszamentem érte, sajnos már csak itthon bontottam ki a szőnyeget, de most is büdös volt... Nincs időm visszamenni, most itt szellőzik a szobában... Csalódott vagyok...

Márti
2 éve

 • Kutya nevelés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jó volt még közel volt a mi ka hejem

Luca
2 éve
Mezei K.
Mezei K. 7100 Szekszárd Online

 • Kutya nevelés

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Sziasztok! Nem szoktam írni commentet, most mégis kivételt teszek. Szombat éjjel, vagyis vasárnap hajnali 3:30 kor szerettunk volna hazajutni párommal a Duna korzóról. Elöször a másik társaságot hívtuk, híába, fel sem vették a telefont. Majd tárcsáztam a 26/311-111 es számot. Első csenges utan felvettek. Mondtam h szeretnek egy taxit a Duna korzótól Pismányba. A férfi hang udvariasan közölte, hogy a zord időjárás miatt 30 percen belül tud autót küldeni ( szakadt a hó, már órák óta), és az sem biztos h fel tud vinni, de mindent megtesz. 25 percen belül jött a hívás h az autó megérkezett. A cseresznyés út tetejére mentünk, az út valóban botrányos volt, de a sofőr megbírkózott a csúszós úttal! Ez útón is szeretném megköszni a galaxyis kolega beleadását, segítőkészségét.

Rózsa
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kutya nevelésre?

Rendelj kutya nevelést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kutya nevelés Szekszárd egész területén